ΑΡΗΣ | Αγγέλου: "Να διαχειριστούμε την ποιότητα του Παναθηναϊκού"

Μόνο να κερδίσει έχει από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (28/1) ο Αρης, σύμφωνα με τον Βαγγέλη Αγγέλου, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία οι "κίτρινοι" να παρουσιαστούν έτοιμοι και να διαχειριστούν την ποιότητα του "Τριφυλλιού".

"Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, έχουμε να αντιμετωπίσουμε τρία παιχνίδια, κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά φέτος για εμάς. Με δύο ταξίδια στην Αθήνα και με δεδομένα τα προβλήματα που έχουμε, περιμένουμε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό

να είμαστε συγκεντρωμένοι και να διαχειριστούμε την ποιότητα του αντιπάλου. Από εκεί και πέρα, όποιος βαθμός ανταγωνιστικότητας προκύψει από το παιχνίδι, θα είναι οδηγός μας για τη συνέχεια".

Ο Μιχάλης Πελεκάνος, με τη σειρά του, επισήμανε: "Ο δεύτερος γύρος ξεκινά με ένα εκτός έδρας και δύσκολο παιχνίδι, απέναντι στον Παναθηναϊκό, έναν αντίπαλο δυνατό και με ποιοτικούς παίκτες. Εμείς έχουμε δουλέψει πολύ το τελευταίο διάστημα και στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι και ανταγωνιστικοί καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Από αυτό το παιχνίδι, μόνο να κερδίσουμε έχουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα