ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Σλούκας: "Ο,τι χρειάζεται ο Ολυμπιακός"

Ο Ολυμπιακός έκανε το τρία στην τρία στην Ευρωλίγκα και ο Κώστας Σλούκας απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου πρόσθεσε ακόμη μία πολύ καλή εμφάνιση στο ενεργητικό, του, με τον ίδιο πάντως να μην στέκεται στην προσωπική του απόδοση.

Ο 23χρονος διεθνής αναφερόμενος στην... παραλίγο ανατροπή της Μπάγερν Μονάχου επί των πρωταθλητών Ευρώπης παρατήρησε πως δεν ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσαμε να κάνουμε, ειδικά σε ένα παιχνίδι

μέσα στην έδρα μας. Χάσαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού για πέντε-έξι λεπτά κι αυτό μας στοίχισε. Έπρεπε να τους κυνηγήσουμε για να κερδίσουμε, δείξαμε χαρακτήρα όπως έχουμε κάνει πολλές φορές στο παρελθόν και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Όσον αφορά για την ψυχραιμία που έδειξε στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης της 3ης αγωνιστικής του Γ΄Ομίλου της Ευρωλίγκας από την γραμμή της φιλανθρωπίας, "Σλούκι Λουκ" τόνισε στο Superbasket.gr: "Με έβαλε ο προπονητής για να σουτάρω τις βολές κι αυτό έκανα. Σούταρα και τις έβαλα. Μπορεί και να τις έχανα. Οι σφυγμοί σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πολύ υψηλοί. Μπορεί να αστοχήσεις, μπορεί να ευστοχήσεις. Τελικά, μπήκαν οι βολές και νικήσαμε".

Έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια τον Κώστα Σλούκα σε ρόλο… εκτελεστή, καθώς έχει ευστοχήσει σε ουκ ολίγα κρίσιμα σουτ «σκορπώντας» τους αντιπάλους του Ολυμπιακού αλλά και χαμόγελα στους φιλάθλους των back to back πρωταθλητών Ευρώπης. Φέτος, όμως, ο Κώστας Σλούκας και μέχρι στιγμής παίρνει πολύ καλό βαθμό τόσο στα… εκτελεστικά του καθήκοντα, όσο και στο δημιουργικό αλλά αμυντικό κομμάτι: "Προσπαθώ να κάνω ό,τι μου ζητάει ο προπονητής κι ό,τι χρειάζεται η ομάδα. Η ομάδα χρειάστηκε κάποιες στιγμές από εμένα να παίξω καλή άμυνα και προσπάθησα όσο μπορούσα για το καλύτερο, όπως και όλα τα παιδιά άλλωστε. Ο κάθε παίκτης στον Ολυμπιακό έχει τον ρόλο του κι αυτό είναι πολύ σημαντικό".

Keywords
Τυχαία Θέματα