ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Σίμονς: «Μας βοήθησε ο θεός του μπάσκετ»

Ο Σέντρικ Σίμονς βρίσκεται καθηλωμένος στα «πιτς», αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν ζει τους αγώνες του Ολυμπιακού με προσήλωση και αγωνία.

«Σίγουρα θέλετε να μιλήσετε μαζί μου; Καλύτερα να μιλήσετε με τους συμπαίκτες μου. Εγώ δεν αγωνίστηκα. Εκείνοι έπαιξαν εναντίον της Ζιέλονα Γκόρα», μας είπε ο 27χρονος σέντερ των Πρωταθλητών Ευρώπης, όταν θελήσαμε να του… πιάσουμε την κουβέντα κι αφού εν τέλει τον πείσαμε,

μας ενημέρωσε για την πορεία της αποθεραπείας του - καθώς στην αναμέτρηση (8/11) με την Σιένα υπέστη εξάρθρωση αριστερού ώμου - αλλά και για το πώς ένιωσε παρακολουθώντας τον αγώνα (15/11) του Ολυμπιακού με την Ζιέλονα Γκόρα από την άκρη του πάγκου:

«Ήταν πολύ αγχωτικό για εμένα. Απογοητεύτηκα που έβλεπα τον αγώνα και δεν μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα μου. Παρατήρησα πως ο Μπράιαντ (σ.σ Ντάνστον) κουράστηκε. Φυσικά, ήθελα να αγωνιστώ, αλλά πρέπει να περιμένω. Αυτό είναι το δύσκολο όσον αφορά τους τραυματισμούς. Πρέπει για τέσσερις βδομάδες να ακολουθήσω το πρόγραμμα της αποθεραπείας μου και να επικεντρωθώ σε αυτό».

Επίσης, ο Σέντρικ Σίμονς αναφερόμενος στο παιχνίδι με την Πρωταθλήτρια Πολωνίας δήλωσε στο Superbasket.gr πως «όλοι στην Ευρωλίγκα είναι επαγγελματίες και καλοί παίκτες. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Σε κάθε παιχνίδι μπορεί να νικήσει η οποιαδήποτε ομάδα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Εμφανίστηκαν έτοιμοι για αυτό. Δεν πιστεύω πως τους υποτιμήσαμε. Ξεκίνησαν πολύ καλά κι έβαλαν πολλά και δύσκολα σουτ, ακόμα κι όταν παίζαμε καλή άμυνα».

Τέλος, δεν γινόταν να μην αναφερθεί στο νικητήριο σουτ του Βαγγέλη Μάντζαρη: «Ήταν ένα σπουδαίο σουτ. Στο τελευταίο λεπτό το προβάδισμα άλλαξε χέρια τέσσερις φορές. Ήταν ο θεός του μπάσκετ που μας βοήθησε να νικήσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα