ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Παπαχριστόπουλος: "Απόλυτη δικαίωση για τον Αετό"

Η ικανοποίηση είναι διάχυτη στον Αετό ΓΑΣ για την άνοδο της ομάδας στην Β' Εθνική, αλλά παρά την δικαίωση των κόπων του ο πρόεδρος, Κώστας Παπαχριστόπουλος μιλώντας στο superbasket.gr κράτησε χαμηλούς τόνους.

Η επιτυχία για την ομάδα που ξεκίνησε από τον Αγ. Παντελεήμονα είναι πολύ μεγάλη και ο Κώστας Παπαχριστόπουλος δεν θα μπορούσε παρά να νιώθει δικαιωμένος: "Μετά από μία εξαιρετικά δύσκολη σεζόν που περάσαμε στην Γ' Εθνική και ήμασταν και νεοφώτιστοι στην κατηγορία, είχαμε την τύχη μέσω της

διαδικασίας των μπαράζ να πάρουμε το προβάδισμα και πλέον να πανηγυρίζουμε την άνοδό μας στην Β' Εθνική", είπε αρχικά ο κ. Παπαχριστόπουλος και στην συνέχεια άφησε αιχμές για όσους δεν πήραν με καλό μάτι την άνοδο του Αετού.

"Κάποιοι στενοχωρήθηκαν με την επιτυχία μας. Αλλά η άνοδος στην Β' Εθνική είναι η απόλυτη δικαίωση για αυτήν την ομάδα και τον Αγιο Παντελεήμονα, την περιοχή από όπου ξεκινήσαμε χωρίς να έχουμε γήπεδο, χωρίς φιλάθλους και χωρίς χρήματα. Αλλά τα καταφέραμε και μέσα σε λίγα χρόνια πανηγυρίσαμε πολλές ανόδους".

Το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, όσο ανταγωνιστικό και να είναι, δεν μοιάζει να φοβίζει τον πρόεδρο του Αετού, που δήλωσε ότι με σκληρή δουλειά η ομάδα θα φανεί συνεπής. "Στόχος μας στη Β' Εθνική είναι να καθιερωθούμε, να μας μάθει ο κόσμος. Προχωράμε χωρίς φανφάρες αλλά με σκληρή δουλειά. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να φανούμε συνεπείς στο δύσκολο έργο που έχουμε μπροστά μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα