ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Πάντιτς: "Τα πάντα για τον Ικαρο"

Ο Μλάντεν Πάντιτς με το "καλημέρα" φρόντισε να δικαιώσει τους ιθύνοντες και το προπονητικό επιτελείο του Ικάρου για την επιλογή τους να τον εντάξουν στον ρόστερ της ομάδας τους. Ο νεοφερμένος στην Καλλιθέα μέσω του superbasket.gr μοιράστηκε τον ενθουσιασμό του για τη νέα σελίδα της καριέρας του και την θέλησή του να βοηθήσει τον Ικαρο να υλοποιήσει τους στόχους
του.

"Στόχος μου είναι να κάνω πάντα το καλύτερο για την ομάδα μου. Η αρχή είναι πάντα δύσκολη, αλλά στάθηκα και τυχερός. Δεν θα κατάφερνα, όμως, τίποτα αν δεν είχα την βοήθεια του προπονητή και των συμπαικτών μου. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν για εμένα. Μου έδωσαν πολλές πάσες και προσάρμοσαν τα συστήματα σε εμένα. Σημασία, όμως, δεν έχει η προσωπική μου απόδοση. Η νίκη της ομάδας μετράει. Οπως προανέφερα η αρχή είναι πάντα πιο δύσκολη", δήλωσε αρχικά ο Σέρβος σέντερ στο superbasket.gr, o οποίος στο ντεμπούτο (12/1) του με την φανέλα του Ικάρου ήταν καταλυτικός (17π., 6/9 διπ., 5/5 βολ., 5 ριμπ., 4 λ., 1 ασ.) στη νίκη της ομάδας του επί του Πανελευσινιακού, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Στόχος μου είναι να παρουσιαστώ ακόμη καλύτερος στο μέλλον και να βοηθήσω την ομάδα να υλοποιήσει τον στόχο της. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα διεκδικήσουμε την είσοδό μας στα πλέι οφ. Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα".

Ο Μλάντεν Πάντιτς γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα από την θητεία του την σεζόν 2008-09 στην Καβάλα και τον ρωτήσαμε για το τι διαφορές έχει εντοπίσει μέχρι στιγμής: "Είναι δύσκολο να εντοπίσω τις διαφορές, γιατί βρίσκομαι λίγες ημέρες στην Ελλάδα. Οι ευρωπαϊκές χώρες και τα πρωταθλήματά τους έχουν επηρεαστεί από την οικονομική κρίση, αλλά δεν είμαι σε θέση να εντοπίσω ακόμα διαφορές" .

Στην επανεμφάνιση του στα ελληνικά παρκέ o Μλάντεν Πάντιτς παρουσιάστηκε πιο εύστοχος. "Δεν μπορώ να πω πως έχει αλλάξει κάτι στο παιχνίδι μου", είπε αρχικά ο Σέρβος άσος και συνέχισε λέγοντας πως "ίσως την προηγούμενη φορά να μην ήμουν 100% συγκεντρωμένος. Πλέον, όμως, είμαι πιο έμπειρος και αυτό με βοηθάει".

Ο Μλάντεν Πάντιτς δεν είχε κρύψει τον ενθουσιασμό του, όταν είχε υπογράψει στον Ικαρο: "Είμαι ακόμα ενθουσιαμένος. Ο Ικαρος είναι μία πολύ καλή οργανωμένη ομάδα. Το προπονητικό επιτελείο, οι συμπαίκτες μου και οι άνθρωποι που βρίσκονται γύρω από την ομάδα κάνουν το καλύτερο για αυτή και το κλίμα που επικρατεί είναι πολύ καλό".

Ο Ικαρος αντιμετωπίζει σήμερα (19/1, 19:00) τον Πανιώνιο και δεν θα μπορούσαμε να μην ρωτήσουμε τον Μλάντεν Πάντιτς για το ματς της 13ης αγωνιστικής της Α1: "Σε κάθε αγώνα, τα πάντα είναι πιθανά. Γνωρίζω πως ο Πανιώνιος είναι το φαβορί και πως είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα μετά τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Εμείς, όμως, είμαστε συγκεντρωμένοι στην ομάδα μας. Προετοιμαστήκαμε σωστά όλη την βδομάδα για αυτό το παιχνίδι και θα διεκδικήσουμε τη νίκη και όσες πιθανότητες μάς αναλογούν. Καμιά φορά πάντως βρίσκεις έξτρα κίνητρο, όταν παίζεις εναντίον δυνατών αντιπάλων. Εμείς προσεγγίζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά κι επικεντρωνόμαστε στην ομάδα μας. Πάντα και ανεξαρτήτως αντιπάλου προσπαθούμε για το καλύτερο".

Keywords
Τυχαία Θέματα