ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Νικολαΐδου: "Μπορούμε ακόμα καλύτερα"

Ο Κρόνος Αγ.Δημητρίου έκλεισε νικηφόρα τις υποχρεώσεις του για τη χρονιά που φεύγει και η Νένα Νικολαΐδου, μίλησε για τη νίκη επί του Πανιωνίου αλλά και για τους στόχους της ομάδας.

Το superbasket.gr ήταν στο γήπεδο και μίλησε με την έμπειρη παίκτρια του Κρόνου.

Στο πρώτο μέρος ο Πανιώνιος σας έβαλε δύσκολα. Τι άλλαξε στη συνέχεια και σας οδήγησε στη νίκη;

"Σίγουρα δεν ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Κάναμε

πολλά λάθη, με αποτέλεσμα ο Πανιώνιος να βρίσκεται κοντά στο σκορ και να μην μας αφήνει να πάρουμε μεγάλη διαφορά. Βιαζόμασταν πάρα πολύ να κάνουμε τις επιθέσεις, όμως στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα. Ήμασταν πιο συγκεντρωμένες και σοβαρές, δείξαμε τον πραγματικό μας εαυτό και γι'αυτό πήραμε μεγάλη διαφορά και φτάσαμε στη νίκη".

Ποιος είναι ο στόχος που έχετε θέσει ως ομάδα;

"Στόχος της ομάδας είναι η παραμονή. Οπως έχει γίνει το σύστημα, 5-10 ομάδες παίζουν για την παραμονή, γιατί εκτός από τις δύο τελευταίες, πέφτουν και άλλες τρεις ομάδες. Οπότε είναι ο πήχης πολύ ψηλά και δεν υπάρχουν δυνατότητες. Δεν στοχεύουμε κάτι παραπάνω. Έχουμε πολλούς τραυματισμούς από την αρχή της σεζόν. Δεν έχουμε μαζευτεί ποτέ 10 άτομα για προπόνηση από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου, παρ'όλα αυτά παίζουμε αρκετά καλά. Όμως μπορούμε να παίξουμε και πολύ καλύτερα. Οι τραυματισμοί δεν μας αφήνουν να δείξουμε το πολύ καλό υλικό που έχουμε".

Η εμπειρία η δική σου και γενικά των πιο πολύπειρων παικτριών, βοηθάει τις πιο νεαρές παίκτριες της ομάδας;

"Βασικά αυτός είναι ο σκοπός του σωματείου πιστεύω. Θέλει να έχει έμπειρες παίκτριες, που θα μάθουν στις μικρότερες όσα περισσότερα μπορούν. Υπάρχουν πάρα πολλά μικρά παιδάκια από πίσω, που χρειάζονται καθοδήγηση. Το υλικό είναι μεγάλο και η γνώμη μου είναι πως σε λίγα χρόνια, ο Κρόνος θα βγάλει αρκετές καλές παίκτριες, οπότε αυτό το "πάντρεμα" που γίνετε με τις μεγαλύτερες, μόνο καλά αποτελέσματα θα βγάλει. Απλά το μόνο που χρειάζεται, είναι τα μικρά κοριτσάκια να είναι συγκεντρωμένα στο μπάσκετ, προσηλωμένα και να μην ξεφευγούν από τον στόχο τους. Να μην επηρεάζονται από εξωγενείς παράγοντες, γιατί υπάρχουν πολλά ταλέντα που όμως στην πορεία χάνονται".

Πώς θα προετοιμαστείτε για τον δεύτερο γύρο στην διακοπή λόγω Χριστουγέννων, έτσι ώστε να φανείτε από την νέα χρονιά ανταγωνιστικότερες;

"Θα δουλέψουμε πολύ, περιμένουμε να επιστρέψουν και κάποιες κοπέλες από τραυματισμούς. Αυτή η διακοπή θα μας κάνει καλό, γιατί θα βρεθούμε όλες μαζί. Θα προσπαθήσουμε να μάθουμε την φιλοσοφία του νέου μας προπονητή και να μάθει κι εκείνος καλύτερα εμάς, πως δουλεύουμε και τι δυνατότητες έχουμε. Πιστεύω θα υπάρξει καλή συνεργασία".

Keywords
Τυχαία Θέματα