ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | «Κίνητρο για όλους ο Κόμπε»

Οι Ντένβερ Νάγκετς του Κώστα Κουφού θα αντιμετωπίσουν τους Λος Άντζελες Λέικερς στον πρώτο γύρο των Playoff του ΝΒΑ με τον Έλληνα σέντερ να εξηγεί γιατί η παρουσία του Κόμπε Μπράιαντ αποτελεί έξτρα κίνητρο για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του.

Ο 23χρονος σέντερ μίλησε στο Eurohoops.net, αναφέρθηκε εκτενώς στη φετινή σεζόν, στάθηκε στην παρουσία του Κόμπε Μπράιαντ, ενώ φυσικά μίλησε για το ενδεχόμενο πρόκρισης της Εθνικής Ελλάδας

στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου.


Αναλυτικά η συνέντευξη στο Eurohoops.net

- Είσαι έτοιμος για το πρώτο ματς κόντρα στους Λέικερς;
“Ναι. Είχαμε δύο μέρες προπονήσεων στο Λος Αντζελες και νοιώθω ότι θα είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα”.

- Είστε τα αουτσάιντερ σε αυτή τη σειρά αγώνων, αλλά θεωρείς ότι έχετε πιθανότητες κόντρα στους πρώην πρωταθλητές;

“Ξέρεις ότι τα πλέι οφ είναι διαφορετική ιστορία. Δείτε το Μέμφις την προηγούμενη σεζόν, έπαιξαν πολύ καλά και ήταν επίσης τα αουτσάιντερ. Θέλουμε να μπούμε στο γήπεδο, να παίξουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε και να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα για να φτάσουμε στη νίκη”.

- Τι πρέπει να κάνετε για να βρεθείτε στον δεύτερο γύρο;


“Απλά να παίξουμε σκληρά στην άμυνα, να σταματήσουμε τους ψηλούς τους και φυσικά να προσπαθήσουμε να σταματήσουμε τον Κόμπε. Θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, επειδή είναι μια ομάδα που έχει πολύ ψηλά κορμιά και από την άλλη πλευρά εμείς είμαστε μια πολύ γρήγορη ομάδα. Αυτό θα είναι το κλειδί”.


Για να διαβάσετε όλη τη συνέντευξη του Κώστα Κουφού, μπείτε στο Eurohoops.net

Keywords
Τυχαία Θέματα