ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Καράβολας: "Παθιαζόμαστε απ’ τον κόσμο…"

Το Αιγάλεω ξεπέρασε με ευκολία (105-82) το «εμπόδιο» του Ιωνικού Ν.Φ για την 21η στροφή του Ομίλου του Βορρά της Β΄ Εθνικής και ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης Χριστόδουλος Καράβολας (28π.) μίλησε στο superbasket.gr για τη νίκη της ομάδας του αλλά και για την ξέφρενη πορεία της στο πρωτάθλημα.


"Ολόκληρη την εβδομάδα προετοιμαστήκαμε εντατικά για να αντιμετωπίσουμε την ομάδα εκείνη που είχε νικήσει τον πρωτοπόρο Φίλιππο Βέροιας την προηγούμενη αγωνιστική και βρισκόταν σε ανοδική πορεία" ήταν τα πρώτα

λόγια του έμπειρου γκαρντ της ομάδας του Αιγάλεω, που συμπλήρωσε: " Το Αιγάλεω με σκληρή δουλειά και ομαδικό πνεύμα αποδεικνύει την ανωτερότητά του μέσα στο γήπεδο και αυτό θα επιδιώξουμε και στον επόμενο εκτός έδρας αγώνα με τη Δόξα στα Πεύκα".

Όταν έφτασε η στιγμή να σχολιάσει την δική του εμφάνιση, ο Χριστόδουλος Καράβολας αποδείχτηκε ιδιαίτερα αλτρουιστής: "Τα καλά αποτελέσματα είναι προϊόν ομαδικής δουλειάς και συνεργασίας μέσα στο γήπεδο. Τόσο εγώ, όσο και ο Νίκος ο Μίχαλος προσπαθούμε να δώσουμε ώθηση στα νέα παιδιά που μας πλαισιώνουν και μας βοηθούν στο να πιάσουμε το μάξιμουμ της απόδοσής μας. Εγώ προσωπικά προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε να εκτελεί η ομάδα τις οδηγίες του προπονητή και να φτάνουμε στη νίκη".

Σχολιάζοντας, τέλος, τον παράγοντα έδρα και το βαθμό που ο κόσμος βοηθάει την ομάδα, ο κορυφαίος σκόρερ του πρωταθλήματος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του: "Ο κόσμος του Αιγάλεω είναι ο καλύτερος σε Α2 και Β' κατηγορία. Είναι δεμένοι με την ομάδα και από τον παλμό της κερκίδας παθιαζόμαστε και εμείς στο παρκέ. Προσωπικά έχω αναπτύξει μια σχέση αμοιβαίας αγάπης και σεβασμού με τους φιλάθλους μας. Στοχεύουμε στην άνοδο για να δώσουμε ακόμα μεγαλύτερες χαρές σε αυτόν τον κόσμο".

Keywords
Αναζητήσεις
χριστόδουλος καράβολας
Τυχαία Θέματα