ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Συνεδριάζει το CAS για το Ολυμπιακός-Σιένα

Το Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο CAS θα αποφασίσει τελικά για την τύχη της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Σιένα, καθώς σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα (18/3) ενημέρωσε πως θα συνεδριάσει στις 22 Μαρτίου, ενώ η τελική απόφαση θα γίνει γνωστή πριν το τέλος του μήνα.

"Το Δικαστήριο έχει δώσει χαρακτήρα επείγοντος στην υπόθεση και προχωρά στις απαραίτητες διαδικασίες με τη σύμφωνη γνώμη της Ευρωλίγκας και της Σιένα, που είναι άμεσα ενδιαφερόμενοι. Η ακροαματική διαδικασία έχει προγραμματιστεί

για τις 22 Μαρτίου του 2013 στη Λωζάνη, ενώ η τελική απόφαση θα γνωστοποιηθεί πριν το τέλος του μήνα", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του CAS.

Θυμίζουμε ότι στις 18 Ιανουαρίου η Σιένα είχε φύγει με το διπλό από το ΣΕΦ (72-74), ωστόσο οι "ερυθρόλευκοι" είχαν καταθέσει ένσταση διότι το χρονόμετρο του αγώνα είχε κολλήσει. Ο δικαστής της Ευρωλίγκας απέρριψε στις 24 του ίδιου μήνα την ένσταση και έπειτα οι Κυπελλούχοι Ελλάδας και Ευρώπης κατέθεσαν έφεση, η οποία επίσης απορρίφθηκε από την αρμόδια επιτροπή στις 20 Φεβρουαρίου.

Έτσι, ο Ολυμπιακός προσέφυγε στο CAS, το οποίο θα αποφασίσει για την τύχη του αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα