ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Καραχοντζίτης: «Ο κόσμος μάς έδωσε τη νίκη»

Ο Κώστας Καραχοντζίτης ήταν κεφάτος στην 15η στροφή του πρωταθλήματος του 2ου Ομίλου του Νότου της Γ’ Εθνικής και με τους 28 πόντους που φόρτωσε το καλάθι του Πολυκράτη, οδήγησε τον Μίλωνα στη νίκη επί της ομάδας της Σάμου με 70-66.

Ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, όμως, δεν θέλησε να πει πολλά για την προσωπική του απόδοση και με δηλώσεις του στο superbasket.gr τόνισε πως οι φίλαθλοι του Μίλωνα αποτέλεσαν το «κλειδί» της νίκης της ομάδας του: «Ο κόσμος μας μάς βοήθησε πάρα πολύ. Πρώτη φορά έχουμε τόσο κόσμο στο

γήπεδο. Σε στιγμές που ο Πολυκράτης μάς προσπέρασε, οι φίλαθλοί μας μάς κράτησαν μέσα στο παιχνίδι».

Παράλληλα, ο Κώστας Καραχοντζίτης επισήμανε πως «υπήρχε μεγάλο κίνητρο, λόγω των γεγονότων που είχαν συμβεί στην Σάμο. Θέλαμε αυτό το παιχνίδι πάρα πολύ, γιατί αν χάναμε, θα ήταν το τέλος για εμάς και θα πέφταμε ουσιαστικά κατηγορία. Θέλαμε τη νίκη για να κυνηγήσουμε το όνειρο της παραμονής ενώ υπήρχε και το έξτρα κίνητρο για να ανταποδώσουμε, μέσα στο γήπεδο πάντα, ό,τι είχε συμβεί στη Σάμο. Υπήρχε λίγο ένταση, αλλά το κλίμα παρέμεινε σε αθλητικό πλαίσιο».

Ο άσος του Μίλωνα παραδέχθηκε πως η «φετινή χρονιά είναι περίεργη για την ομάδα. Εφυγαν κάποια παιδιά που είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής ενώ αντιμετωπίζουμε και προβλήματα τραυματισμών. Εγώ και ο Μπίκας είμαστε φαντάροι και δεν συγκεντρωνόμαστε όλοι στις προπονήσεις. Ο Μίλωνας, όμως, είναι ένας ιστορικός σύλλογος και πρέπει να μείνει στην κατηγορία. Είναι κρίμα ο Μίλωνας να πέσει στα τοπικά, όταν πριν από δώδεκα χρόνια έπαιζε στην Α1. Δεν θέλω να λένε πως ήμουν παίκτης του Μίλωνα, όταν έπεσε κατηγορία».

Πέραν του Κώστα Καραχοντζίτη, καθοριστικός για την εξέλιξη της αναμέτρησης ήταν και ο ταλαντούχος Κώστας Οικονομόπουλος (12π.), ο οποίος στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης κι όταν η μπάλα «έκαιγε» δεν φοβήθηκε να πάρει επιθέσεις και να δώσει λύσεις στον Μίλωνα. «Είναι πολύ καλός παίκτης και θρασύς. Πρέπει να είναι θρασύς, γιατί έχει το ταλέντο και τις δυνατότητες. Δεν το περίμενα, αλλά μας έδωσε την βοήθεια που χρειαζόμασταν. Είναι πολύ καλός παίκτης. Βρίσκεται σε μια δύσκολη ηλικία, γιατί πηγαίνει ακόμα σχολείο –είναι πολύ καλός μαθητής- και αλλάζει το κορμί του. Εχει ρόλο στην ομάδα, δουλεύει και μαθαίνει. Πιστεύω ότι το μέλλον τού ανήκει, γιατί πλην τοις άλλοις είναι πάρα πολύ καλός χαρακτήρας και αυτό είναι πολύ σημαντικό», μας πληροφόρησε ο Κώστας Καραχοντζίτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα