ΕΣΑΚΕ | Μαγκουνής: "Να σώσουμε την ομάδα"

Η παραμονή του Πανελευσινιακού στην Α1 είναι το μοναδικό πράγμα που υπάρχει στο μυαλό του MVP της 18ης αγωνιστικής, Σπύρου Μαγκουνή, ο οποίος τόνισε ότι από εδώ και στο εξής αυτός και οι συμπαίκτες του θα παλέψουν για την υπέρβαση.

"Αυτό που μετράει τη δεδομένη στιγμή είναι να συνεχίσουμε σε αυτούς τους ρυθμούς και να καταφέρουμε να σώσουμε την ομάδα. Σίγουρα όλο αυτό γίνεται μέσω της ομαδικής δουλειάς. Δεν έχει σημασία ποιος παίκτης της ομάδας βγαίνει MVP. Είχαμε αρκετούς παίκτες, με

πολύ καλή αξιολόγηση στο παιχνίδι. Κάτι που δείχνει πως ήμασταν έτοιμοι, ειδικά στο β' ημίχρονο. Παίξαμε όπως πρέπει να παίξουμε σε κάθε παιχνίδι που έπεται, γιατί από εδώ και πέρα πρέπει να κάνουμε υπέρβαση, για να τα καταφέρουμε και στο τέλος να είμαστε όλοι χαμογελαστοί", δήλωσε χαρακτηριστικά ο 28χρονος φόργουορντ.

Ο Μαγκουνής αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 18ης... στροφής της Α1 χάρη στην εντυπωσιακή του εμφάνιση στη νίκη της ομάδας της Ελευσίνας επί του ΑΓΟΡ. Ο Έλληνας άσος πέτυχε 21 πόντους με 3/3 βολές, 5/5 τρίποντα, μάζεψε 14 ριμπάουντ, μοίρασε 2 ασίστ και έκανε 1 κλέψιμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα