ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Χρυσαλάς: "Το πίστευε ο Μουμπάρακ"

Μετά από ένα επεισοδιακό παιχνίδι το Αιγάλεω πήρε τη νίκη-"θρίλερ" κόντρα στο Μαρούσι και ο Βασίλης Χρυσαλάς επισήμανε την αξία αυτής της νίκης και καταδίκασε τα όσα έγιναν στο κλειστό του Αιγάλεω.

Το superbasket.gr ήταν στο γήπεδο και μίλησε με τον άμεσο συνεργάτη του Σάββα Κατσούνη στον πάγκο του "Σίτι".

Παρά το προβάδισμα των 10 πόντων στο ημίχρονο (46-36), το Μαρούσι κατάφερε να μαζέψει την διαφορά και να προηγηθεί σε πολλές στιγμές του παιχνιδιού. Τι έφταιξε;

"Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μία πάρα

πολύ καλή στρατηγική. Ό,τι είπαμε βγήκε και ήταν σωστό. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν ζώνη, δεν βάλαμε τα τρίποντα που θέλαμε για να τελειώσει το παιχνίδι. Στην άμυνα δεν ήμασταν τόσο καλοί στο δεύτερο μέρος, ο Κουπίδης έβαλε κάποια σουτ που ήταν δύσκολο να αντιμετωπιστούν. Παίξαμε μία καλή ζώνη στο δεύτερο ημίχρονο, απλώς δεν μπήκαν τα σουτ. Ευτυχώς όμως στο τέλος κερδίσαμε".

Ποια ήταν τα συναισθήματά σας όταν ο Κουπίδης 0,7" πριν από το τέλος, διαμόρφωσε το 79-81; Πιστέψατε πως εκεί χάσατε;

"Όταν είδαμε ό,τι είχε μείνει χρόνος για ένα σουτ, δεν πιστέψαμε ότι τελείωσε το παιχνίδι. Ο Μουμπάρακ το πίστευε και είχαμε πει πως όλοι θα πάνε πάνω στον Μίχαλο. Βρήκε το σουτ, πρόλαβε και το έβαλε".

Θα θέλατε να σχολιάσετε τα επεισόδια που έγιναν στο γήπεδο;

"Αυτά είναι πολύ άσχημα, δυστυχώς. Ευθύνονται πάρα πολλοί και όχι μόνο το Αιγάλεω".

Έπειτα απο την 40λεπτη διακοπή, όταν οι δύο ομάδες βγήκαν στο παρκέ για να παίξουν το τελευταίο δευτερόλεπτο, ποιές εντολές δώσατε;

"Οι εντολές ήταν να γίνουν κάποια σκριν για να ξεμαρκαριστεί ο Μίχαλος, αλλά επειδή περιμέναμε πως θα τον μαρκάρουν καλά είπαμε να γίνει κάποιο σκριν για να βγεί ο Μπουμπάρακ για το σουτ. Δεν τον υπολογίσαν καθόλου, βγήκε ολομόναχος στο τρίποντο και ευστόχησε".

Πώς θα χαρακτηρίζατε αυτή τη νίκη;

"Ηταν πολύ σημαντική, αναγκαία για το κυνήγι της δεύτερης θέσης. Ηταν μία..."καρυδάτη" νίκη".

Σας βοήθησε καθόλου ο κόσμος ή σας επηρρέασαν αρνητικά τα όσα έγιναν;

"Σίγουρα μας επηρρέασαν όλοι αυτοί που μπήκαν μέσα και έγινε όλο αυτό που έγινε. Η στήριξη του κόσμου σε αθλητικά πλαίσια μας βοήθησε. Γι'αυτό και είχαμε στο πρώτο ημίχρονο αυτήν την διαφορά".

Επόμενο παιχνίδι με το Ανατόλια εκτός έδρας...

"Χρειαζόμαστε κάθε βαθμό γιατί το πρωτάθλημα είναι πολύ αμφίρροπο. Κοιτάμε την βαθμολογία και θέλουμε τις νίκες. Είναι μία νίκη που μας βάζει σε τροχιά ανόδου".

Keywords
Τυχαία Θέματα