ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Χαρακτινός: "Θα ήμασταν... ζώα αν κάναμε επίθεση!"

Ήρθε από το Γαλάτσι και έγινε άμεσα... Σπορτιγκίτης, "δένοντας" αρμονικά τόσο με το υπόλοιπο σύνολο, όσο και με την κερκίδα. Ο Μάκης Χαρακτινός ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις που υπάρχουν από τον Αλέξη Καρατζά και αποτελεί σημαντικό γρανάζι της... καλοκουρδισμένης μηχανής του Σπόρτιγκ.

Ο έμπειρος φόργουορντ... αποκαλύφθηκε μέσω του superbasket.gr, παραθέτοντας τις πρώτες του εντυπώσεις από τους "μπλαουγκράνα", ενώ δεν παρέλειψε να καυτηριάσει το τραγικό περιστατικό με την καφρίλα κατά του Γιάννη Ντιμπ στο ματς

με τον Προμηθέα, πλέκοντας το εγκώμιο του Σεραφείμ Παπάνογλου.

Το 2013 οδεύει προς το τέλος του. Τι γεύση σου αφήνει από τα όσα έχεις δει μέχρι στιγμής στον Σπόρτιγκ;

Η συγκεκριμένη χρονιά μου αφήνει δυστυχώς μία γλυκόπικρη γεύση λόγω ενός ανεγκέφαλου οπαδού που δυστυχώς δεν άφησε την ομάδα να διεκδικήσει με την αξία της όλο αυτό που έχουμε χτίσει μέχρι και σήμερα!

Πώς είναι το κλίμα στην ομάδα;

Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό είμαστε ενωμένοι μεταξύ μας και αποφασισμένοι για το καλύτερο...

Κάποιοι λένε πως η μέχρι στιγμής πορεία σας είναι υπέρβαση. Συμφωνείς με αυτό;

Υπέρβαση το λένε όσοι δεν έχουν ιδέα από μπάσκετ! Εγώ το λέω ικανότητα και μαγκιά όταν αποδεικνύεις με τα αποτελέσματά σου ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Μπορείτε να αντέξετε σε πρωταγωνιστικό ρόλο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος;

Όλα γίνονται στο μπάσκετ και όσο μπορείς, παλεύεις για το καλύτερο. Κανείς δεν παίζει μπάσκετ για να χάνει!

Θα ήθελα να μου σχολιάσεις το σκηνικό με τον Γιάννη Ντιμπ... Πώς νιώσατε βλέποντας έναν αντίπαλό σας στο παρκέ να αιμορραγεί από το κεφάλι;

Δυστυχώς ο καθένας μας θα μπορούσε να ήταν στην θέση του φίλου μου Γιάννη σε οποιοδήποτε γήπεδο και σε οποιαδήποτε κατηγορία! Δυστυχώς η Ελλάδα καλλιεργεί την καφρίλα. Όλοι έχουμε να πούμε από ένα αντίστοιχο σκηνικό σαν του φίλου Ντίπ. Δυστυχώς θα μείνει ακόμα ένα μαύρο γεγονός στην μπασκετική ιστορία!!!

Πώς κρίνεις το γεγονός ότι ο αρχηγός σας Σεραφείμ Παπάνογλου πέταξε τη μπάλα αντί να κάνει επίθεση;

Είμαστε άνθρωποι και όχι ζώα! Τα ζώα θα κάνανε επίθεση. Ο Σεραφείμ είναι ο αρχηγός μας και έκανε αυτό που εξέφραζε όλη την ομάδα. Γι'αυτό είναι και η αρχηγάρα μας!!!

Κλείνοντας, θα ήθελα μια ευχή για το νέο έτος...

Υγεία πάνω απ'όλα και κουράγιο σε όλους τους ανθρώπους που περνάνε δύσκολες μέρες λόγο κρίσης!

Keywords
Αναζητήσεις
μακης χαρακτινος
Τυχαία Θέματα