Στοίχημα | Τώρα η Φενέρ και 1.90!

Η Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης επικράτησε εύκολα της Καχασόλ, όπως περιμέναμε και σήμερα το ποντάρισμα πηγαίνει στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ που παίζει τα... ρέστα της με την Κάχα Λαμποράλ.

Η ομάδα του Σιμόνε Πιανιτζιάνι βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και θα της δώσουμε μια τελευταία ευκαιρία. Η νίκη είναι αυτοσκοπός για τους Τούρκους που σε διαφορετική περίπτωση... τελειώνουν από την Ευρωλίγκα και μάλιστα πολύ νωρίς στη διοργάνωση.

Είναι γεγονός ότι η Φενέρ δεν έχει παίξει καθόλου μπάσκετ και είναι τραγική αμυντικά. Θεωρούμε όμως ότι δεν μπορεί ένα τέτοιο ρόστερ

να αποκλειστεί από τόσο νωρίς και με τέτοιο τρόπο. Απέναντί της θα βρει την Κάχα Λαμποράλ που μέχρι τώρα εντυπωσιάζει με τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Δεν πιστεύουμε όμως ότι μπορεί να περνάει αέρας απ' όλες τις έδρες και ότι σήμερα θα λυγίσει στην Πόλη κόντρα σε μια ομάδα που παίζει την... ζωή της.

Μια ομάδα μάλιστα που ποιοτικά είναι ανώτερη, που έχει στο ρόστερ της παίκτες όπως ο ΜακΚάλεμπ, ο Άντερσεν, ο Μπατίστ και ο Μπογκντάνοβιτς και που κάποια στιγμή θα παίξει το μπάσκετ που μπορεί. Στην πρώτη φάση εξάλλου ήταν αρκετά καλή στην έδρα της και όταν το κίνητρο είναι με την καλύτερη ομάδα, τότε δεν έχουμε παρά να εμπιστευτούμε τη Φενέρ σε απόδοση 1.90 με -4.5 πόντους χάντικαπ.

Πρόταση
Φενέρ – Κάχα (-4.5) 1 (1.90)

Περισσότερες εκτιμήσεις στο betplayergr.com

Keywords
Τυχαία Θέματα