Στοίχημα | Το ενδιαφέρον στο Eurocup

Η ώρα για την πρώτη Ευρωπαϊκή κούπα της χρονιάς έφτασε! Βαλένθια, Λιέτουβος, Χίμκι και Σπαρτάκ θα «μονομαχήσουν» για το τρόπαιο και παράλληλα το εισιτήριο για την Ευρωλίγκα της επόμενης περιόδο. Εκτός από το μπασκετικό μας ενδιαφέρον, λοιπόν, και το στοιχηματικό θα πάει στη Μόσχα για το Final Four του Eurocup.

Θα αφήσουμε εκτός από τις επιλογές μας την πρώτη χρονικά αναμέτρηση καθώς για εμάς είναι No Bet (σίγουρα πάντως δεν θα είναι

τόσο εύκολο το ματς για τη Βαλένθια). Στο παιχνίδι της Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης με την Χίμκι θα ποντάρουμε και συγκεκριμένα στο σημείο του άσου. Ας αρχίσουμε από τα βασικά. Σίγουρα είναι πλεονέκτημα για τη Χίμκι το γεγονός ότι αγωνίζεται εντός έδρας. Αυτό όμως δεν αποκλείεται να της δημιουργήσει άγχος αν στην αρχή του αγώνα τα πράγματα δεν εξελιχθούν όπως θέλει. Εξάλλου, η πίεση στην ομάδα είναι τρομακτική καθώς είναι ένα πολύ πλούσιο ρόστερ και από την στιγμή που το Final Four διεξάγεται στο γήπεδό της, νιώθει «υποχρεωμένη« να το κατακτήσει. Αυτό όμως δεν αποκλείεται να γυρίσει «μπούμερανγκ», με δεδομένο μάλιστα ότι το κλίμα στις τάξεις της ομάδας δεν είναι και το καλύτερο, με αρκετούς παίκτες να μην τα έχουν καλά με τον προπονητή Κουρτινάιτις.

Αγωνιστικά και πάλι μας βγαίνει μεγάλο το +7.5 για τη Σπαρτάκ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μιλάμε για την καλύτερη ομάδα της regural season και αυτό αποδεικνύεται όχι μόνο από το γεγονός ότι γνώρισε μόλις μια ήττα αλλά και από το ότι MVP της κανονικής διάρκειας και προπονητής της χρονιάς αναδείχθηκαν από την ομάδας της Αγίας Πετρούπολης (Μπέβερλι και Ζντοβτς). Έτσι και αλλιώς πρόκειται για μια ομάδα με ποιότητα αλλά και βάθος σε όλες τις θέσεις. Στα θετικά κρατάμε και την εξαιρετική καθοδήγηση από τον πάγκο που φαίνεται από την τρομερή άμυνα που παίζει η Σπαρτάκ, καθώς χρειάζεται πολύ δυσκολία κάποιος να σκοράρει 70 πόντους απέναντί της. Σε κάθε περίπτωση η ομάδα των Μαυροκεφαλίδη, Χαλπερίν και Μπέβερλι έχει την δυνατότητα να κοντράρει την Χίμκι, η οποία υπερτερεί σε κάποιες θέσεις (πχ η Σπαρτάκ δεν έχει πεντάρι σαν τον Λόντσαρ) αλλά αφενός έχει μαζί της το +7.5 και αφετέρου μέσα από την ομαδική δουλειά που βγάζει στο παρκέ και την καλή της άμυνα, καλύπτει τις όποιες αδυναμίες της.

Εκτός από τον άσο καλό δείχνει και το under με το line στους 147.5 πόντους με βάση φυσικά τα όσα είπαμε παραπάνω για την άμυνα της Σπαρτάκ αλλά και την κρισιμότητα ενός ημιτελικούς. Πιο δυνατή επιλογή όμως ο άσος.

Πρόταση
Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης (+7.5) - Χίμκι 1 (1.80)

Όλες οι στοχηματικές προτάσεις στο betplayer.eu

Keywords
Τυχαία Θέματα