ΣΙΕΝΑ | Ανακοινώθηκε ο Μασιούλις

Το τυπικό κομμάτι της συμφωνίας ολοκληρώθηκε το πρωί, με τον Γιόνας Μασιούλις να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο και πλέον ο "γάμος" του Λιθουανού γκαρντ με την Σιένα πήρε και επίσημη μορφή, μετά και την ανακοίνωση της έναρξης συνεργασίας των δύο πλευρών...

Το καινούργιο στοιχείο της απόκτησης του Μασιούλις από την Σιένα είναι ότι το συμβόλαιο του παίκτη υπάρχει και οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο, σε περίπτωση που κριθεί ότι μπορεί να προσφέρει.

Ο 27χρονος διεθνής γκαρντ, δοκιμαζόταν την τελευταία εβδομάδα από τον Σιμόνε Πιανιτζιάνι και

έπεισε ότι έχει ξεπεράσει τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο -που τον κράτησε εκτός γηπέδων τη μισή χρονιά- και είναι σε θέση να βοηθήσει ουσιαστικά.

Η επανεμφάνιση του Μασιούλις -που είναι γνώστης της ιταλικής πραγματικότητας, μιας και έχει θητεύσει για δύο χρόνια στην Ολίμπια Μιλάνο- μετά τον τραυματισμό του έγινε με την έλευση του 2012, όταν και φόρεσε τη φανέλα της Μπαλτάι Κάουνας, που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος.

"Η Σιένα ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία για τη συνεργασία μέχρι το τέλος της σεζόν με οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο, με τον Λιθουανό Γιόνας Μασιούλις", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των εν δυνάμει πρωταθλητών Ιταλίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα