ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Όταν το ΣΕΦ μετατράπηκε σε καμπαρέ…

Πολύ πλούσια θα είναι και η σημερινή μπασκετική εκπομπή «JUMP SHOOT» με τον Τόλη Κοτζιά στο ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ (24.00-01.00). Εκεί, όπου καλεσμένος είναι το αφεντικό του Ίκαρου Καλλιθέας, Δημήτρης Αγγελόπουλος.


Αναλυτικά μπορείτε να παρακολουθήσετε:

1) Πλάνα και ρεπορτάζ από τα σημερινά παιχνίδια Ολυμπιακός-Πανιώνιος και Παναθηναϊκός-Κολοσσός.

2) Πλάνα, αλλά και ρεπορτάζ του Παύλου Σφενδυλάκη από τα σαββατιάτικα ματς, που δεν έδειξε

η τηλεόραση (Άρης-ΠΑΟ, ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός).

3) Τι έγινε στο παιχνίδι της Α2 ανάμεσα στον Πανελευσινιακό και τους Ίκαρους Σερρών. Η αποβολή του Σκαραφίγκα, η κόντρα με τον διαιτητή Ταβουλαρέα. Τι είπαν Σκαραφίγκας, Καμαράκης και Συμεωνίδης.

4) Το 1993 ο Ολυμπιακός πήρε το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό να μην κατεβαίνει στον τέταρτο τελικό. Απίστευτα πλάνα από την απονομή του τροπαίου, όπου το ΣΕΦ είχε μετατραπεί σε καμπαρέ!

5) Το ΝΒΑ έχει πάρει φωτιά. Θαυμάστε τους Σπερς και δείτε την δολοφονική ενέργεια του Αρτέστ επί του Χάρντεν.

6) Ρετρό με τον Μάικ Μπατίστ να φορά την φανέλα της Σαρλερουά και να αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Πριν από 11 χρόνια.

7) Τα κορίτσια του Παναθηναϊκού πέρασαν στους τελικούς του πρωταθλήματος, αποκλείοντας τις Εσπερίδες. Δείτε το πώς καθώς και τι είπε η προπονήτρια των «πρασίνων», Γιασεμή Σιαμαντούρα.

8) Ρετρό με μεγάλη νίκη του Περιστερίου επί του Δούκα για το πρωτάθλημα της Α2. Όταν το Περιστέρι είχε Μαυροειδή, Μπρέισι και Βεσκούκη και ο Δούκας Σίμτσακ, Μπαρλά και κόουτς Σορώτο.

9) Η Μπαρτσελόνα, αντίπαλος του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα, διέλυσε την Μάλαγα, για το ισπανικό πρωτάθλημα. Πλάνα από την άνετη επικράτηση των Καταλανών.

Την εκπομπή την βλέπετε live και στο www.tilesport.tv

Keywords
Τυχαία Θέματα