ΣΦΥΡΙΧΤΡΑΣ | Δυσαρέσκεια και στην ΚΕΔ...

Φωνάζουν οι ομάδες, είναι δυσαρεστημένη και η ΚΕΔ, άρα στη συγκεκριμένη περίπτωση ισχύει το ότι κατά γενική ομολογία οι διαιτητές απέτυχαν στο έργο τους την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας δεν έμειναν καθόλου ευχαριστημένα από την απόδοση του Σπύρου Γκόντα, του Γιώργου Τανατζή και του Τάσου Πηλοϊδη. Κυρίως τους επιρρίπτουν ευθύνες για το θέμα του πειθαρχικού ελέγχου, στον οποίο πήραν 0. Σε πολλές

περιπτώσεις οι παίκτες και των δύο ομάδων τους διαμαρτύρονταν έντονα και ποτέ δεν έριξαν τεχνική ποινή, ενώ και οι πάγκοι... ξέφυγαν ουκ ολίγες φορές. Οι προπονητές έβλεπαν την πρόθεση των διαιτητών να μην δώσουν τεχνική ποινή και το εκμεταλλεύτηκαν και κάπως έτσι δημιουργήθηκε άνευ προηγουμένου κατάσταση, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες οι τρεις διαιτητές θα τιμωρούνταν από την ΚΕΔ/ΕΟΚ για την απόδοσή τους, όμως με αυτό τον τρόπο θα τεθούν εκτός πέμπτου τελικού (αν χρειαστεί), κάτι που ενδεχομένως να προκαλέσει αντιδράσεις.

Οπως και να έχει, στις φωνές του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία, ήρθε να προστεθεί και η δυσαρέσκεια της ΚΕΔ/ΕΟΚ, που πάντως δεν εκφράστηκε επισήμως για ευνόητους λόγους. Και βέβαια πολλοί αναρωτιούνται από πού και ως πού στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, έγινε συζήτηση περί ρεσιτάλ διαιτησίας στον δεύτερο τελικό!.

Keywords
Τυχαία Θέματα