ΣΕΠΚ | "Μάθαμε από πέρσι"

Έχοντας πλέον μάθει τα κατατόπια ο Ποσειδώνας Λουτρακίου ετοιμάζεται για τη δεύτερη συνεχόμενη χρονιά του στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ' εθνικής.

Ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Μανωλιτσάκης, ο οποίος θα κάθεται για 4η χρονιά στο πάγκο μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για τους στόχους που θέτει ενόψει του νέου πρωταθλήματος, αλλά και για το πως βλέπει τη φετινή Γ' εθνική.

Για τη συνεργασία του με τον Ποσειδώνα Λουτρακίου για 4η χρονιά:

"Τα χρόνια από μόνα τους φανερώνουν ότι υπάρχει μία καλή

συνεργασία. Οι άνθρωποι που ασχολούνται με την ομάδα έχουν δείξει έμπρακτο ενδιαφέρον για το άθλημα. Γενικά κινούμαστε σε καλές βάσεις και υπάρχει ταύτιση απόψεων σε πολλά θέματα γι' αυτό και η συνεργασία μας κρατάει τόσο καιρό".

Για τους στόχους που θέτει στο φετινό πρωτάθλημα:

"Ο στόχος μας είναι να διεκδικήσουμε πάλι την παραμονή μας στη κατηγορία ελπίζοντας αυτή τη φορά να έρθει πιο εύκολα. Φέτος η δουλειά μας είναι πιο δύσκολη, όμως κι εμείς από την πλευρά μας είμαστε πιο έτοιμοι γνωρίζοντας τις δυσκολίες και τις απαιτήσεις της κατηγορίας. Φυσικά για να καταφέρεις οτιδήποτε χρειάζεται και τύχη γιατί πέρσι είχαμε πολλούς τραυματισμούς. Ελπίζω φέτος να είμαστε υγιείς και να κερδίσουμε την παραμονή πιο εύκολα από πέρσι".

Για το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ' εθνικής:

"Από θέμα μεταγραφών οι Αθηναϊκές ομάδες φαίνεται να έχουν τον πρώτο λόγο για τις πρώτες θέσεις, ενώ οι ομάδες τις επαρχίας θα προσπαθήσουν να κάνουν κάποια υπέρβαση. Από θέμα ανταγωνιστικότητας το πρωτάθλημα θα είναι δυσκολότερο σε σχέση με πέρσι γιατί πέφτουν τέσσερις ομάδες, ανεβαίνει μία και μία πάει στα μπαράζ. Όπως καταλαβαίνετε το έργο μας θα είναι πιο δύσκολο.

Μία σημαντική αλλαγή είναι ότι πλέον οι μικροί παίκτες είναι υποχρεωτικοί. Αυτή η απόφαση της ομοσπονδίας με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο γιατί σε αυτή τη κατηγορία πρέπει να παίζουν νέοι παίκτες και δεν θα ήμουν αντίθετος στο μέλλον να αυξηθεί ο αριθμός τους.

Από εκεί και πέρα όπως πέρσι έτσι και φέτος θα είναι αρκετά δύσκολο για όσες δεν ξέρουν την κατηγορία. Όσον αφορά εμάς ο ένας χρόνος στην πλάτη μας έμαθε κάποια πράγματα που θα μας φανούν χρήσιμα. Είναι μία εμπειρία για όλους".

Keywords
Τυχαία Θέματα