NBA | Τζένινγκς: "Να μείνω και να γίνω ηγέτης"

Το συμβόλαιο του Μπράντον Τζένινγκς με τους Μπακς λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, με την ομάδα του Μιλγουόκι να μην του έχει προτείνει ακόμη να υπογράψει επέκταση. Ωστόσο, ο ίδιος ο 22χρονος πόιντ γκαρντ (1,85μ.) εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα και να την οδηγήσει στα πλέι οφ!

"Είναι κάτι που θα ήθελα πολύ να γίνει πραγματικότητα αλλά δεν θέλω να ανησυχώ πολύ γι’ αυτό. Πάντως, το βασικό είναι να γίνω καλύτερος παίκτης μέσα από το training camp, ένας καλύτερος ηγέτης και να οδηγήσω την ομάδα

μου στα πλέι οφ", σχολίασε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός άσος για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Όπως ο Τζένινγκς, έτσι και ο προπονητής των Μπακς, Σκοτ Σκάιλς, αλλά και ο γενικός διευθυντής, Τζον Χάμοντ, δεν έχουν δεχτεί ακόμη κάποια πρόταση για επέκταση, με δεδομένο ότι αμφότεροι μπαίνουν στον τελευταίο χρόνο της συμφωνίας που έχουν κάνει με το σύλλογο.

"Για να είμαι ειλικρινής νομίζω ότι νιώθουν πίεση. Αυτή τη στιγμή είμαστε όλοι στην ίδια θέση", ανέφερε ο Τζένινγκς και πρόσθεσε:

"Πρόκειται να πιεστούμε πολλοί όλοι μας, όχι μόνο το τεχνικό επιτελείο ή ο τζένεραλ μάνατζερ. Γνωρίζουμε ότι θα γίνει κάτι τέτοιο, οπότε πρέπει τώρα να το αφήσουμε πίσω μας και να μην το σκεφτόμαστε".

Keywords
Τυχαία Θέματα