ΣΕΠΚ | Κουστένης: "Διπλός στόχος"

Σε μία από τις δυσκολότερες εποχές του Περιστερίου, ο Τζίμης Κουστένης ανέλαβε να οδηγήσει την ομάδα στην παραμονή.

Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για την νέα σελίδα στη καριέρα του, το δύσκολο έργο που καλείται να φέρει εις πέρας, αλλά και για τον διπλό στόχο που έχει τεθεί, προκειμένου το Περιστέρι να γίνει και πάλι κραταιό.

Αναλυτικά

όσα δήλωσε:

Για την αναβάθμιση του σε πρώτο προπονητή στο Περιστέρι...

"Η ευθύνη είναι μεγάλη όταν αναλαμβάνεις πρώτος σε σύλλογο της Α1 και ειδικά σε μία ομάδα όπως το Περιστέρι που έχει ιστορία και είναι μία ομάδα της γειτονίας μου μέσα στην οποία μεγάλωσα και ανδρώθηκα. Κατανοώ τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα τα οποία είναι σε άμεση συνάρτηση με την κρίση που περνάει η κοινωνία. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα το γεγονός ότι διαδέχομαι στον πάγκο τον μέντορα μου τον Αργύρη Πεδουλάκη, ο οποίος με βοήθησε να αναδειχθώ στο χώρο της προπονητικής. Όλα αυτά αποτελούν πρόκληση και έξτρα κίνητρο να προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις μου να φέρω εις πέρας τη δύσκολη αποστολή που έχω αναλάβει. Ευτυχώς σε αυτό το έργο δεν θα είμαι μόνος αλλά θα βρίσκομαι σε συνεργασία με τους ανθρώπους που είναι κοντά στην ομάδα τον κύριο Κιουριτζόγλου, τον κύριο Σκορδάκη και ελπίζω με όλους τους Περιστεριώτες που θα έρθουν στο γήπεδο να στηρίξουν την ομάδα της πόλης τους σε αυτή τη δύσκολη περίοδο".

Για τους αγωνιστικούς στόχους που θέτει...

"Είναι ηλίου φαεινότερο ότι θέλουμε να πάρουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα θετικά αποτελέσματα προκειμένου να δούμε με αισιοδοξία την πορεία μας. Άμεσος στόχος είναι να αποφύγουμε το συντομότερο δυνατό τον υποβιβασμό. Από εκεί και πέρα φέτος η ομάδα θα κινηθεί σε δύο άξονες. Ο ένας είναι η αγωνιστική παρουσία που θα της επιτρέψει να έχει αποτελέσματα όσο πιο γρήγορα και ο δεύτερος και εξίσου σημαντικός η οικονομική εξυγίανση της".

Για το ρόστερ της νέας περιόδου...

"Επειδή θα έχουμε να διαχειριστούμε το χαμηλότερο μπάτζετ της Α1 οι επιλογές μας πρέπει να είναι προσεγμένες και θα απευθυνθούμε στους Έλληνες παίκτες που υπάρχουν στην αγορά. Θέλουμε παιδιά που θα έχουν όρεξη και διάθεση να παίξουν σε μία ομάδα που θα τα βοηθήσει να αναδειχθούν. Ψάχνουμε για αθλητές που θέλουν να αρπάξουν την ευκαιρία και να πρωταγωνιστήσουν στην Α1. Κατά κύριο λόγο θέλουμε νέα παιδιά με φιλοδοξίες, όρεξη για δουλειά που θα βγάλουν στο παρκέ ενέργεια και πάθος αντισταθμίζοντας την έλλειψη εμπειρίας. Το τρίπτυχο που θα στηριχθούμε είναι ενέργεια, ενθουσιασμός και άγνοια κινδύνου".

Keywords
Τυχαία Θέματα