Α ΕΣΚΑ | Ολοκληρώθηκε το διπλό "μπαμ" του Κορωπίου!

Σούπερ ενίσχυση για το Κορωπί, καθώς στην ομάδα των Μεσογείων θα συνεχίσουν οριστικά την καριέρα τους οι Παναγιώτης Υφαντής και Ηλίας Εμίρης και το μόνο που απομένει πλέον είναι η επίσημη ανακοίνωση!

Πρόκειται φυσικά για δύο πολύ ηχηρές μεταγραφές, που ανεβάζουν... τούλαχιστον ένα επίπεδο το συγκρότημα του Φάνη Αποστολάκη και σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές προσθήκες των Ατζαμόγλου και Τσιουμπρή, το Κορωπί βάζει από νωρίς... πλώρη για άνοδο!

Ο Παναγιώτης Υφαντής μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Αρκαδικό και το πρωτάθλημα της Α2, ενώ πέρσι φορούσε τη φανέλα του Κόροιβου Αμαλιάδας

στην ίδια κατηγορία. Ωστόσο, ο 31χρονος άουερ φόργουορντ, φέτος πήρε τη μεγάλη απόφαση και θα ενισχύσει τις προσπάθειες του Κορωπίου στην Α' ΕΣΚΑ, αφήνοντας τις μεγάλες κατηγορίες και δεν τίθεται αμφισβήτηση ότι... θα κάνει τη διαφορά!

Η δεύτερη μεγάλη προσθήκη του Κορωπίου, ο Ηλίας Εμίρης, πρέπει με τη σειρά του να θεωρείται παίκτης της ομάδας των Μεσογείων και αναμφίβολα αποτελεί εξαιρετική μεταγραφική κίνηση. Πρόκειται για έναν εξίσου έμπειρο παίκτη -άριστο γνώστη των Εθνικών κατηγοριών- που θα προσδώσει την απαιτούμενη ποιότητα την περιφέρεια της ομάδας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Εμίρης την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν ως... αντίπαλος του Κορωπίου με τη φανέλα του Χαλανδρίου!

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι οι Κορωπιώτες έχουν βάλει από πολύ νωρίς βασική υποψηφιότητα για άνοδο στην Γ΄Εθνική, ενώ δεν αποκλείεται μία ακόμη "δυνατή" μεταγραφική κίνηση, αν και το ενδεχόμενο αυτό συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες...

Keywords
Τυχαία Θέματα