ΡΩΣΙΑ | Ούνιξ για «Σόφο»

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης κυκλοφορεί πλέον ελεύθερος στην αγορά και τα τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του φέρεται να τον έχει η Ούνιξ Καζάν.

Η ρωσική ομάδα - η οποία έχει στο ρόστερ της τον Κώστα Καϊμακόγλου, τον Νίκο Ζήση και τον Ιαν Βουγιούκα – σύμφωνα με το eurobasket.com ενδιαφέρεται για τον διεθνή Ελληνα σέντερ και ο πρόεδρος της, Εβγκένι Μπογκάτσεφ, αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα επιδιώκοντας να αποσπάσει την υπογραφή του.

«Περιμέναμε

να ακούσουμε, αν ο Σχορτσανίτης θα έμενε ελεύθερος και τώρα που έμεινε, η περίπτωσή του μας ενδιαφέρει πολύ», δήλωσε άνθρωπος από το περιβάλλον της Ούνιξ, ο οποίος όμως δεν κατονομάζεται από τον Βλαντιμίρ Λομπανόφ που υπογράφει το άρθρο στο eurobasket.com.

H Ούνιξ, η οποία παρακολουθούσε την περίπτωση του «Big Sofo» τις τελευταίες εβδομάδες αναμένοντας να κάνει την κίνησή της, φέρεται να είναι έτοιμη να προτείνει στον τέως σέντερ του Παναθηναϊκού διετές συμβόλαιο με τις συνολικές του αποδοχές είναι στα 1.800.000 ευρώ, αλλά και να έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του, παρά το ενδιαφέρον που έχει εκφράσει για εκείνον η Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Keywords
Τυχαία Θέματα