Συνέχεια με ισοπαλία

03:06 7/7/2013 - Πηγή: AEK365

Μετά από 2 νίκες και 2 ήττες, ήρθε η ώρα για την πρώτη ισοπαλία. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του 5ου γύρου του Ομαδικού Πρωταθλήματος Α' Εθνικής, που διεξάγεται στο Ρίο Αχαΐας (2-7 Ιουλίου 2013), η ΑΕΚ ήρθε ισόπαλη με σκορ 5.0-5.0 με τον Πειραΐκό ΟΣ. Ο αγώνας τα είχε όλα. Ήταν δραματικός, είχε διακυμάνσεις στο σκορ, ανατροπές, αλλά το μόνο που δεν είχε ήταν τελικό νικητή.
Η ΑΕΚ προηγήθηκε γρήγορα-γρήγορα με την 1η επίσημη νίκη της μικρής Αγγελικής Κουτσιουρούμπα (έκανε ματ

στην αντίπαλό της). Όμως η ήττα του Παπακώστα, έφερε τις δύο ομάδες στα ίσια. Νέα νίκη για την ΑΕΚ με τον Μιχάλη Γρηγοριάδη, για να ισοφαρίσει πάλι ο Πειραΐκός μετά την ήττα της Σκαράκη. Ο Αλέξανδρος Γρηγοριάδης κάνει το 3-2, η ισοπαλία της Κυριακάκη δεν αλλάζει κάτι και πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία. Ήττα του Διονυσόπουλου, ήττα του Καλέση και η ομάδα του Πειραιά παίρνει κεφάλι στο σκορ με 4.5-3.5. Τα πράγματα δυσκόλεψαν για την ΑΕΚ, που ήθελε 1,5 πόντο σε 2 αγώνες για να πάρει τουλάχιστον τον ένα βαθμό της ισοπαλίας. Πράγμα το οποίο και έγινε. Ο Μουτούσης έκανε νούλα με τον αντίπαλό του και ο Αζναουρίδης, μετά από μια παρτίδα 70+ κινήσεων, πήρε τη νίκη, δίνοντας στην ΑΕΚ έναν πολύτιμο βαθμό.
Ο Δικέφαλος, μετά τη συμπλήρωση 5 γύρων, βρίσκεται στην 19η θέση της κατάταξης (με 5 βαθμούς), επί συνόλου 34 ομάδων. Η θέση που είναι το όριο υποβιβασμού είναι η 20η (υποβιβάζονται συνολικά 14 ομάδες).

Ο 6ος και προτελευταίος γύρος, θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 16:30. Αντίπαλος της ΑΕΚ θα είναι η ΣΑ Χανίων, η οποία βρίσκεται στη 15η θέση της βαθμολογίας με 5 βαθμούς. Με νίκη η ΑΕΚ σώζεται οριστικά και στον τελευταίο γύρο θα έχει τη δυνατότητα να πλασαριστεί όσο το δυνατόν ψηλότερα στην κατάταξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα