AENK | Λατσούδας: "Είμαι άρρωστος Ολυμπιακός!"

Την απίστευτη χαρά που νιώθει για το γεγονός ότι η Νέα Κηφισιά θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στους 8 του Κυπέλλου φανέρωσε ο Παναγιώτης Λατσούδας, ο οποίος μίλησε για την… αρρώστιά του με τους ερυθρόλευκους και τόνισε πως το παιχνίδι με τους Πειραιώτες θα είναι η μεγαλύτερη στιγμή στην ιστορία της ομάδας του.

Ο πρόεδρος της Νέας Κηφισιάς παραχώρησε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εφημερίδα ΦΩΣ, όπου αναφέρθηκε στο ματς Κυπέλλου

με τους Πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης, στον Ηλία Παπαθεοδώρου, αλλά και στην… ξέφρενη πορεία της Νέας Κηφισιάς τα τελευταία χρόνια.

Είστε Ολυμπιακός έχω μάθει.

«Άρρωστος! Και εγώ και τα παιδιά μου».

Αξέχαστο περιστατικό με τον Ολυμπιακό;

«Όταν ήμουν 17 χρονών, είχαν ένα επεισόδιο οξείας σκωληκοειδήτιδας. Δευτέρα πρωί έγινε η εγχείριση. Την προηγούμενη ημέρα είχα πάει στο Καραϊσκάκη για να δω τον Ολυμπιακό. Χτύπησε ο Ηλίας Ρωσίδης, και έπαιζε με μπανταρισμένο κεφάλι, δεν έβγαινε, τρέχανε αίματα. Την άλλη μέρα που έκανα την εγχείριση στο Πρότυπο Νοσοκομείο Αθηνών, ξύπνησα και στο διπλανό μου κρεβάτι ήταν ο Ηλίας Ρωσίδης. Κόντεψα να πέσω από το κρεβάτι, καταλαβαίνετε την χαρά μου».

Θεωρείτε ότι εκείνη ήταν η μεγαλύτερη ομάδα όλων των εποχών του Ολυμπιακού;

«Ναι, εκείνη με τα πρώτα σερί πρωταθλήματα. Παρακολουθούσα τον Ολυμπιακό από το 1950 και μετά από Κουρουκλάτο και έπειτα. Τι βλέπανε τα μάτια μας τότε, Μπέμπη, Δαρίβα, Υφαντή, μην πω όλη την ενδεκάδα, ποιους να αφήσεις έξω».

Αγαπημένος σας προπονητής στην ιστορία του μπάσκετ;

«Ο Γιάννης Ιωαννίδης. Και λόγω φιλίας».

Πως τον γνωρίσατε;

«Τον ξέρω από το 1963 στην Σκιάθο. Μέσω μιας φίλης μου γνωριστήκαμε. Είχε έρθει για παραθερισμό και έπειτα κάναμε παρέα οικογενειακώς. Ήμασταν και συνάδελφοι στα ασφαλιστικά ένα διάστημα, όταν ο Γιάννης ήταν στην Θεσσαλονίκη».

Τι βλέπετε για το ματς με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο; Έχετε καμία... ελπίδα;

«Είμαστε ευτυχείς που φτάσαμε στο σημείο να περάσουμε στους «8» και να παίξουμε με τον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό. Το λέω και συγκινούμαι. Είναι συγκινητική στιγμή για μένα που από 7 χρονών παιδάκι παρακολουθώ τον Ολυμπιακό. Αποτελεί τιμή για την ομάδα της Κηφισιάς. Είναι η μεγαλύτερη στιγμή στην ιστορία μας, παίζουμε με τον πρωταθλητή Ευρώπης, ποιος, εμείς, ένα συνοικιακό σωματείο. Εύχομαι να είναι πάντα δυνατοί οι Αγγελόπολοι και να είναι δίπλα στον Ολυμπιακό, να τον έχουν στην πρώτη γραμμή, να πάρει κι άλλα πρωταθλήματα Ευρώπης».

Πως θα χωρέσει ο Ολυμπιακός στο μικρό σας γήπεδο; Θα κάνετε μήπως πρόταση να γίνει το ματς στο ΣΕΦ;

«Καλύτερα να γίνει το ματς στο ΣΕΦ αντί για την Κηφισιά! Το γήπεδό μας είναι πολύ μικρό, έχει 280 θέσεις, δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες ενός τέτοιου αγώνα. Ποιος να πρωτοχωρέσει εκεί, όλοι θέλουν να δουν τον Ολυμπιακό. Είναι το πρώτο επίσημο ματς του Ολυμπιακού φέτος, καταλαβαίνετε το ενδιαφέρον. Θα έχει και τηλεοπτική κάλυψη το ματς, πως θα εξυπηρετήσουμε τους δημοσιογράφους, που θα είναι πολλοί, πού να

Keywords
Τυχαία Θέματα