ΡΕΑΛ Μ. | "Προσπαθήσαμε σκληρά απέναντι στον Σχορτσανίτη"

Για την εξαιρετική άμυνα που έπαιξε η Ρεάλ στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και το σημείο αναφοράς του Παναθηναϊκού στο χθεσινό ματς, τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη, μίλησε ο Μάρκους Σλότερ μετά το τέλος της νικηφόρας αναμέτρησης των Μαδριλένων με την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη.

«Είμαστε και οι δύο σπουδαίες ομάδες. Έχουν μεγάλους ψηλούς στον Παναθηναϊκό, ίσως όχι πολύ ψηλούς, αλλά σίγουρα σωματώδεις. Παίξαμε σπουδαία άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν σκοράραμε τόσο όσο συνηθίζουμε,

αλλά η άμυνα μάς βοήθησε να βρούμε ρυθμό. Προσπαθήσαμε πολύ σκληρά απέναντι στο Σοφοκλή Σχορτσανίτη και νομίζω πως καταφέραμε να τον αποδιοργανώσουμε στο δεύτερο ημίχρονο», σχολίασε ο 27χρονος πάουερ φόργουορντ της βασίλισσας.

Από τη μεριά του, ο Σέρχιο Γιουλ χαρακτήρισε σπουδαίο τον αγώνα απέναντι στους πράσινους, ωστόσο εξήγησε ότι προτιμάει η Ρεάλ να κερδίζει πιο εύκολα και να μην συναντάει τόσο μεγάλες δυσκολίες.

«Ξεκινήσαμε καλά τον αγώνα, αλλά στη συνέχεια είχαμε μια κακή στιγμή και βρεθήκαμε να κυνηγάμε στο σκορ. Μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου μπήκαμε δυνατά και βελτιώσαμε την άμυνά μας. Παιχνίδια σαν κι αυτό, με τόσο μεγάλη ένταση, είναι σπουδαία. Ωστόσο, προτιμώ να κερδίζω με 15 πόντους, παρά να συναντώ τέτοιες δυσκολίες», υποστήριξε χαρακτηριστικά 24χρονος γκαρντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα