ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Τσαρτσαρής: "Υποχρεωμένοι να μην χάνουμε"

Η πολύ καλή εμφάνιση του Παναθηναϊκού κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης δεν ήταν αρκετή για τον Κώστα Τσαρτσαρή, του οποίου οι δηλώσεις είναι αντιπροσωπευτικές για το κλίμα που επικρατεί στο "στρατόπεδο" των "πρασίνων".



"Δεν πρέπει να ψάξουμε για δικαιολογίες. Ο Παναθηναϊκός όταν χάνει όλοι θα έχουν τα κεφάλια κατεβασμένα.

Είναι υποχρεωμένος να μην χάνει. Aυτό δείχνει το μέγεθος και την αξία αυτής της φανέλας. Παρόλα αυτά, η διαφορά ήταν στα ριμπάουντ στο ματς, έβγαλαν 12 επιθέσεις περισσότερες. Eκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Υπάρχει ένα τρακ του πρωτάρη και πολλά νέα παιδιά στην ομάδα. Οπως είπαμε, όμως δεν πρέπει να ψάξουμε για δικαιολογίες να δουλέψουμε πιο σκληρά και να δούμε τι έφταιξε", δήλωσε αρχικά ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ και στη συνέχεια πρόσθεσε:

Οποιος είδε το παιχνίδι, είδε ότι σε δύο λεπτά κρίθηκε το αποτέλεσμα, ο Σόφο έκανε φοβερή εμφάνιση, όμως παρόλα αυτά δεν καταφέραμε να τον αξιοποιήσουμε στο έπακρο. Οι αυτοματισμοί ακόμα είναι σε... νηπιακό στάδιο, μπορεί στις προηγούμενες ομάδες όλοι να σκόραραν από 20 πόντους, αυτό όμως εδώ δεν γίνεται εκτός αν είσαι ο Διαμαντίδης ή ο Γιασικεβίτσιους. Όλοι να συνεισφέρουν το λιθαράκι τους. Θεωρώ ότι άδικα χάθηκε το παιχνίδι το σημερινό, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο, εμείς σκύψαμε τα κεφάλια στα αποδυτήρια και αυτό είναι καλό".

Οσον αφορά για την αντίπαλο του Παναθηναϊκού στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκα τόνισε πως "είναι νωρίς ακόμα, παρόλα αυτά η Ρεάλ έχει φοβερό ρόστερ. Δεν ξέρω αν είναι το φαβορί αλλά έχει πολύ καλή ομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα