ΡΕΑΛ Μ. | Μίροτιτς: "Να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους"

Την επιθυμία του η Ρεάλ Μαδρίτης να αρχίσει να κατακτά όλους τους τίτλους που θα βρεθούν στο πέρασμά της εξέφρασε ο Νίκολα Μίροτιτς, ο οποίος μίλησε για την προετοιμασία της ομάδας, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει το θέμα με την Εθνική Ισπανίας.

Ο 21χρονος πάουερ φόργουορντ παραχώρησε συνέντευξη στη Marca.

Για την προετοιμασία όπου κατά γενική ομολογία ήταν ο καλύτερος παίκτης της Ρεάλ:

«Είναι αλήθεια ότι η προετοιμασία ξεκίνησε πολύ καλά για μένα. Έχω πολύ όρεξη και ανυπομονώ για την φετινή χρονιά. Αλλά όπως έχω πει το πιο σημαντικό είναι η ομάδα και το ζητούμενο είναι να νικάει αυτή. Κάποιες φορές τα πράγματα εξελίσσονται καλά για μένα, κάποιες άλλες όχι αλλά το σημαντικό παραμένει η ομάδα να είναι η νικήτρια στο τέλος κάθε παιχνιδιού».

Για το θέμα που δημιουργήθηκε με την συμμετοχή του στην Εθνική Ισπανίας:

«Είχα πει από νωρίς ότι το καλύτερο για μένα αυτό το καλοκαίρι θα ήταν να ξεκουραστώ και να δουλέψω με τον γυμναστή μου για να παρουσιαστώ καλύτερος την νέα σεζόν. Ήταν ξεκάθαρο ότι η φετινή θέση άνηκε στον Ιμπάκα. Η πόρτα της Εθνικής Ισπανίας δεν έχει κλείσει για μένα και ειλικρινά δεν έχω αποφασίσει ότι θα παίξω στο Μαυροβούνιο. Έχω αγωνιστεί με τις μικρές ομάδες της Ισπανίας και έχω κατακτήσει ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο και εάν όλα πάνε καλά θα μπορώ να παίξω και στο μέλλον στην πρώτη ομάδα. Αλλά ξεκαθαρίζω ότι δεν έχω λάβει καμία απόφαση».

Για τη Ρεάλ Μαδρίτης και το ΝΒΑ:

«Δεν έχω καμία κακή κουβέντα για την Ρεάλ. Όλοι μου φέρονται με τον καλύτερο τρόπο από την εποχή που ήρθα στην ομάδα πολύ μικρός. Είμαι μόλις 21 και πλέον αυτό είναι το σπίτι μου. Έχω ένα συμβόλαιο που υπέγραψα πέρυσι και θέλω να το τιμήσω μέχρι το τέλος. Φυσικά στο πίσω μέρος του μυαλού μου έχω και το ΝΒΑ. Είναι λογικό άλλωστε, αλλά η Ρεάλ θα είναι πάντα η ομάδα μου, το σπίτι μου και οι άνθρωποι της η οικογένεια μου. Πέρσι κατακτήσαμε το κύπελλο. Τώρα έχουμε μπροστά μας το super cup που θα διεξαχθεί το σαββατοκύριακο και θέλω σιγά – σιγά να αρχίζουμε να κατακτάμε όλους τους τίτλους που θα βρεθούν στο διάβα μας. Θέλω το πρωτάθλημα Ισπανίας και φυσικά την Ευρωλίγκα. Είμαστε σε μια φάση που μπορούμε και θέλουμε να κερδίσουμε πολλά».

Όσο για το αν νιώθει θλίψη στην Ρεάλ όπως ο Κριστιάνο;

«Φυσικά και όχι. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος στην Ρεάλ και πιστεύω ότι και ο Κριστιάνο το ίδιο νιώθει».

Keywords
Τυχαία Θέματα