ΡΕΑΛ Μ. | Λάσο: "Υπάρχει αρκετή ποιότητα στην κατηγορία"

Απόλυτα ευχαριστημένος από την εμφάνιση της Ρεάλ Μαδρίτης και τη νίκη με 79-64 κόντρα στην Μάλαγα έμεινε ο τεχνικός των Μαδριλένων, Πάμπλο Λάσο, ο οποίος εξήρε την προσπάθεια των παικτών του, ενώ εκθείασε και τον... δήμιο της Μπάρτσα, την Βαγιαδολίδ!

"Η τελική διαφορά δείχνει το πως δουλεύει η ομάδα. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και αυτό είναι το καινούργιο στοιχείο στο παιχνίδι μας. Αυτό που πρέπει να περιορίσουμε είναι τα λάθη μας, ενώ σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε πολλές μάχες

και πήραμε νέες επιθέσεις", σχολίασε ικανοποιημένος μετά τη νίκη επί της Μάλαγα ο τεχνικός της "βασίλισσας", ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην ήττα της Μπαρτσελόνα από την Βαγιαδολίδ, η οποία θα είναι η επόμενη αντίπαλος της Ρεάλ:

"Εγιναν εκπλήξεις που δεν περιμέναμε. Υπάρχει πολύ ποιότητα στην κατηγορία. Η Βαγιαδολίδ είναι μια ομάδα που έχει αρκετά "όπλα" και ξέρει να τα χρησιμοποιεί, ενώ αποτελεί μία από τις δυσκολότερες, αν όχι την δυσκολότερη έδρα του πρωταθλήματος. Περιμένουμε ένα σκληρό ματς και σίγουρα δεν ισχύουν όσα έγραφαν πριν από την πρεμιέρα, ότι δηλαδή η Βαγιαδολίδ δεν θα πάρει καμία νίκη. Ηδη πέτυχε την πρώτη!".

Keywords
Τυχαία Θέματα