ΡΕΑΛ Μ. | Μπουρούσης: "Δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ..."

Αγχωμένος, αλλά αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να πετύχει στην Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίστηκε στις πρώτες δηλώσεις του επί ισπανικού εδάφους, ο Γιάννης Μπουρούσης.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Μπουρούση:

Ο Έλληνας σέντερ τόνισε αρχικά για την απόφασή του να πει το «ναι» στην πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης: "Αποφάσισα να έρθω στη Ρεάλ Μαδρίτης, γιατί ξέρω πως είναι μεγάλη ομάδα και δεν θα έχω προβλήματα προσαρμογής. Θα προπονούμαι σκληρά, για να παίζω καλά και να κερδίσω τα πάντα".

Για τα πρώτα του συναισθήματα: "Είμαι λίγο αγχωμένος… Είναι η πρώτη μου φορά στο σύλλογο και νιώθω

λίγο πιεσμένος, είναι μία μέρα με πολλά διαφορετικά συναισθήματα.

Για τους λόγους που επέλεξε τη Ρεάλ Μαδρίτης: "Δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ πολύ. Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, πήρε το Πρωτάθλημα φέτος και έφτασε στον τελικό της Ευρωλίγκας. Γι’ αυτό πήρα εύκολα την απόφασή μου".

Ο ίδιος είναι έτοιμος να προσφέρει στην ομάδα: "Πιστεύω πως όλοι φίλαθλοι στην Ευρώπη γνωρίζουν πως παίζω, καθώς αγωνίζομαι στην Ευρωλίγκα τα τελευταία οκτώ χρόνια. Όμως, προτιμώ να συγκεντρωθώ στο ομαδικό παιχνίδι και να το κάνω καλά".

Για το ισπανικό πρωτάθλημα: "Είναι το καλύτερο. Όλοι το ξέρουν αυτό. Το πρωτάθλημα είναι απαιτητικό και σκληρό, αλλά ήθελα πολύ να παίξω εδώ, γι’ αυτό ήρθα".

Τέλος, για το ενδεχόμενο να κατακτήσει την Ευρωλίγκα με τη "Βασίλισσα": "Θα προπονηθώ σκληρά και θα δίνω το 100% σε κάθε παιχνίδι. Το σημαντικό είναι η καλή προπόνηση, ο κάθε παίκτης της ομάδας να δίνει τον καλύτερό του εαυτό και να είμαστε ενωμένοι. Είναι σημαντική η ομαδική δουλειά, ώστε να πετύχουμε πράγματα".

Keywords
Τυχαία Θέματα