ΨΥΧΙΚΟ | Παπανικολάου: «Σημασία έχει να κερδίζουμε εμείς»

Ένα από τα βασικότερα γρανάζια της μηχανής του Ψυχικού, ο Νίκος Παπανικολάου, μίλησε στην επίσημη σελίδα του Ψυχικού για τη νίκη επί του Ηρακλή, την πορεία της ομάδας ως τώρα, αλλά και το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Ερμή Λαγκαδά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Παπανικολάου:

Για τον αγώνα με τον Ηρακλή: «Η άμυνά μας έκρινε το αποτέλεσμα. Κατά διαστήματα ήμασταν εξαιρετικοί στο πίσω μέρος του παρκέ, εν αντιθέσει με την επίθεση, όπου

παρουσιαστήκαμε πολύ αγχώδεις και άστοχοι. Παρόλ' αυτά, είχαμε ως άρμα μάχης την αμυντική μας συμπεριφορά που δεν επέτρεψε στον Ηρακλή να ελπίζει πως μπορεί να πάρει την εκτός έδρας νίκη».

Για τη μάχη της κορυφής μετά την ήττα της ΑΕΚ: «Δεν κοιτάμε τι κάνουν οι άλλες ομάδες. Αυτό που μας ενδιαφέρει και μας απασχολεί είναι να κερδίζουμε εμείς. Όπως και να χει, πάντως, είναι πολύ νωρίς για να ειπωθεί κάτι αναφορικά με την άνοδο. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη…».

Για την πορεία του Ψυχικού μέχρις στιγμής: «Η υγεία που έχει η ομάδα αγωνιστικά και διοικητικά μαζί με το γεγονός πως οι παίκτες είμαστε μία παρέα, βγαίνει στο παιχνίδι μας. Κάπως έτσι έχει έρθει το 8-1 στις πρώτες εννιά αγωνιστικές».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στον Ερμή Λαγκαδά: «Το έργο μας θα είναι δύσκολο. Είναι γνωστό ότι πρόκειται για μία από τις δυσκολότερες έδρες της κατηγορίας. Παρόλ' αυτά, έχουμε την ποιότητα να μην επηρεαζόμαστε από κάτι τέτοιο. Θα πάμε στο Λαγκαδά με σκοπό να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε τη νίκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα