ΝΟΤΟΣ | Ζήτησε την τιμωρία του Σπόρτιγκ η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, απάντησαν οι «μπλαουγκράνα»

Η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ ζήτησε την τιμωρία του Σπόρτιγκ και την απαγόρευση μετακινήσεων των φιλάθλων και η ανακοίνωσή της δεν έμεινε αναπάντητη από τους «μπλαουγκράνα».


Η ανακοίνωση της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. αναφέρει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., καταγγέλλει ως απαράδεκτη και έξω από κάθε αθλητική δεοντολογία, τη συμπεριφορά των οργανωμένων οπαδών του σωματείου ΄΄Α.Ο. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ΄΄ οι οποίοι πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα Γ.Σ. ΜΕΣΣΗΝΗΣ – Α.Ο. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ, για το Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, της 15/12/2013, επετέθησαν και χτύπησαν μέλη του

Διοικητικού Συμβουλίου και φιλάθλους του σωματείου ΄΄Γ.Σ. ΜΕΣΣΗΝΗΣ΄΄, ενώ απείλησαν τη σωματική ακεραιότητα νεαρών αθλητών από τις Ακαδημίες του Συλλόγου, αλλά και των γονιών τους που τους συνόδευαν.

Ζητάμε από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, την παραδειγματική τιμωρία του σωματείου ΄΄Α.Ο. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ΄΄, αλλά και την απαγόρευση μετακίνησης οργανωμένων φιλάθλων, που με την συμπεριφορά τους αμαυρώνουν και δυσφημούν με τον χειρότερο τρόπο το Αθλητικό Κίνημα και φυσικά το Άθλημά μας, την Καλαθοσφαίριση».

Η ανακοίνωση του Sporting Club αναφέρει:

«Με τεράστια έκπληξη αλλά και απορία διαβάσαμε την ανακοίνωση του Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. Αν και αρχικά είχαμε αποφασίσει να μην απαντήσουμε θα το κάνουμε για να μην θεωρηθεί ως αδυναμία η μη απάντησή μας.

Το μεγαλύτερο μειονέκτημα που μπορεί να έχει κάποιος ως άνθρωπος δεν είναι ούτε το να είναι φιλάργυρος ,ούτε το να είναι ψεύτης. Είναι το να μην προστατεύει τα ίδια του τα παιδιά...

Αφού φτάσαμε στην Μεσσήνη λοιπόν παρότι οι τοπικοί φορείς απειλούσαν τον αρχηγό της αποστολής του Α.Ο ΣΠΟΡΤΙΓΚ λέγοντας του ότι δεν πρέπει να πάμε καθώς αυτοί εκεί είναι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ και ότι θα φύγουμε από εκεί μαχαιρωμένοι -ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΥΓΕΙ ΜΑΧΑΙΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΦΕΥΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ...- άρχισαν τα όμορφα. ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ απαίτησαν από τους φιλάθλους του Α.Ο ΣΠΟΡΤΙΓΚ να πληρώσουν κάποια ΑΘΕΩΡΗΤΑ παλιόχαρτα για να μπορέσουν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο... Μάλιστα υπάρχει και επώνυμη καταγγελία ΜΕΣΣΗΝΙΟΥ διαιτητή ποδοσφαίρου γι αυτό....

Όταν λοιπόν κατάλαβαν ότι δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση και ενώ το παιχνίδι ήδη είχε ξεκινήσει με τα πνεύματα να έχουν ηρεμήσει φανερά αυτοί οι άνθρωποι που έχουν το θράσος να μιλάνε για αθλητική συμπεριφορά και δεοντολογία μάζεψαν καμιά 10αρια παιδάκια μέχρι 15 ετών τα οποία τα έβαλαν ακριβώς δίπλα μας και με τους περήφανους μπαμπάδες δίπλα να χαζογελούν τα ωθούσαν στο να μας βρίζουν και να χειρονομούν.. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ....

Δεν θα αναφερθούμε σε κάτι άλλο καθώς όλοι οι οπαδοί που έχουν ταξιδέψει σε τέτοια μέρη γνωρίζουν... Δεν θα ασχοληθούμε με ομάδες που είναι τιμή τους να αγωνίζονται στην Γ ΕΘΝΙΚΗ. Τους αφήνουμε στην αξιοθρήνητη μοίρα τους και τους ευχόμαστε να καταφέρουν κάτι κάποτε..

Υ.Γ Τώρα θα επανεκλεγείς νομίζεις ???????????

Υ.Γ 2 Ενημερωτικά οι οπαδοί του ΣΠΟΡΤΙΓΚ φέτος έχουν ταξιδέψει σε ΚΟΡΙΝΘΟ, ΖΑΚΥΝΘΟ, ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Και στα 3 αυτά γήπεδα όχι απλά δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα αλλά το κλίμα ήταν και εξαιρετικό. Εχθές θα έφταιγε η πανσέληνος..

SPORTING CLUB 1991».

Keywords
Τυχαία Θέματα