ΨΥΧΙΚΟ | «Χτυπάει» Δεληγιάννη, θέλει Τσιότρα

Η νέα σεζόν θα βρει το Ψυχικό να αγωνίζεται για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α2 και η ομάδα των βορείων προαστίων δείχνει να τοποθετεί ψηλά τον πήχη.


Ο Χρήστος Δεληγιάννης, ο οποίος τα τελευταία τρία χρόνια φόρεσε την φανέλα του Πανελευσινιακού, αποτελεί τον μεγάλο μεταγραφικό στόχο της ομάδας του Γιώργου Ρεμεντέλα. Ο 29χρονος σέντερ - ο οποίος έχει φορέσει και την φανέλα του Περιστερίου και βοήθησε τους «σταχυοφόρους» να ανέβουν στην Α1 αλλά

και να παραμείνουν σε αυτήν στην παρθενική τους συμμετοχή – αποτελεί τον διακαή πόθο του Ψυχικού, το οποίο αν καταφέρει να τον αποκτήσει, θα ενισχύσει σημαντικά την φροντ λάιν του.

Το Ψυχικό, όμως, ενδιαφέρεται και για την απόκτηση του Θοδωρή Τσιότρα. Ο 25χρονος διεθνής με τις «μικρές» Εθνικές ομάδες γκαρντ γνωρίζει καλά την Α2 από την θητεία του στον Αρκαδικό ενώ στο παρελθόν έχει περάσει και από το Μαρούσι, τον Σπόρτιγκ, τον Πανελλήνιο και την Κηφισιά.

Θυμίζουμε πως το Ψυχικό έχει ανανεώσει την συνεργασία του με τους Νίκο Πέττα και Κωνσταντίνο Αχή, έχει αποκτήσει τους Μπάμπη Σαμοθράκη και Διονύση Καπινιάρη και σε περίπτωση που αποσπάσει το «ναι» από τους Χρήστο Δεληγιάννη και Θοδωρή Τσιότρα, θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην ιστορία του με την συμμετοχή του στο δεύτερο τη τάξει Κατηγορία των Εθνικών Πρωταθλημάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα