ΨΥΧΙΚΟ | Sky is the limit...

Η τελευταία διετία ήταν ονειρεμένη για το Ψυχικό, που μετά από ένα σημαντικό διάστημα στη Γ' Εθνική, πέτυχε δύο συνεχόμενες ανόδους και φέτος φιλοδοξεί όχι απλά να σταθεί, αλλά να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α2. Μάλιστα, η χρονιά είναι μείζονος σημασίας, καθώς πρόκειται για την παρθενική της ιστορίας των νεοφώτιστων στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

Η διοίκηση εκπέμπει υγεία και το τεχνικό επιτελείο έχει δουλέψει σκληρά όλα αυτά τα χρόνια, με τον κόουτς Γιώργο Ρεμεντέλα να έχει σημαντικό μερίδιο στην επιτυχημένη πορεία της αθηναϊκής ομάδας. Οι παίκτες που έμειναν από πέρυσι είναι...

λίγοι και καλοί, ενώ οι νεοαποκτηθέντες αναμένεται να κάνουν τη διαφορά και να "θωρακίσουν" το ρόστερ του Ψυχικού, που δεν δείχνει να έχει σημαντικές ελλείψεις σε κάποια θέση.

Η παραμονή του τεράστιου ηγέτη, Νίκου Πέττα, αποτελούσε το βασικό ζητούμενο, καθώς πρόκειται για τον παίκτη που με την ποιότητα και τη μαχητικότητά του, έκρινε σε μεγάλο βαθμό την περσινή άνοδο, με τον Μάρκο Κολώκα να διαδραματίζει επίσης σημαντικό ρόλο. Στο ρόστερ του συγκροτήματος των βορείων προαστίων παρέμειναν οι πάντα χρήσιμοι Ντίνος Αχής και Γρηγόρης Παπάς, που προορίζονται για συγκεκριμένα πράγματα πάνω στο παρκέ.

Οι Μάρκος Κορίζης, Χρήστος Βιδάλης, Χρήστος Μπάρμπας, Βασίλης Μιχόπουλος, Μάριος Βαθρακοκοίλης, Κώστας Βογιατζής, Βασίλης Μιχόπουλος, Νίκος Κουγιανός, Παναγιώτης Κουκάκης και Μάριος Μπασδέκης αποτελούν εδώ καιρό παρελθόν, ενώ σημαντική είναι η επιστροφή του άλλοτε παίκτη της ομάδας, Παύλου Αχή.

Οι μεταγραφές φανερώνουν με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο τις διαθέσεις των διοικούντων, καθώς αποκτήθηκαν... απευθείας από την Α1 οι Αλέκος Πέτρουλας και Νίκος Παπανικολάου, που μαζί με τους εξαιρετικά ταλαντούχους Πάνο Φιλιππάκο και Στέλιο Σκουλούδη είναι τα νέα πρόσωπα στη γραμμή ψηλών του Γιώργου Ρεμεντέλα.

Βασική προτεραιότητα από το ξεκίνημα του σχεδιασμού ήταν η απόκτηση ενός πρωτοκλασάτου βασικού πλέι μέικερ και οι άνθρωποι του συλλόγου πέτυχαν... διάνα, φέρνοντας τον Φίλιππο Μοσχοβίτη, ενώ στο πλευρό του θα έχει τον ταλαντούχο και πολύ γρήγορο Διονύση Καπινιάρη, με πρόσωπο-κλειδί στην περιφέρεια τον Μπάμπη Σαμοθράκη, που προέρχεται από φοβερή σεζόν στον Φιλαθλητικό.

Ρόστερ

Ντίνος Αχής 27 1μ85 πλέι μέικερ

Φίλιππος Μοσχοβίτης 35 1μ84 πλέι μέικερ

Διονύσης Καπινιάρης 22 1μ90 πλέι μέικερ

Μπάμπης Σαμοθράκης 30 1,87 σούτινγκ γκαρντ

Παύλος Αχής 24 1μ90 γκαρντ / φόργουορντ

Νίκος Πέττας 32 1μ95 σμολ φόργουορντ

Γρηγόρης Παπάς 22 2μ02 σμολ / πάουερ φόργουορντ

Νίκος Παπανικολάου 28 2μ05 πάουερ φόργουορντ

Μάρκος Κολώκας 36 2μ02 πάουερ φόργουορντ / σέντερ

Πάνος Φιλιππάκος 19 2μ03 πάουερ φόργουορντ / σέντερ

Στέλιος Σκουλούδης 19 2μ04 σέντερ

Αλέκος Πέτρουλας 35 2μ02 σέντερ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:

Γιώργος Ρεμεντέλας

Keywords
Τυχαία Θέματα