ΠΑΓΚΡΑΤΙ | Νεανικοί "ροσονέρι"

Με εξαίρεση την περασμένη αγωνιστική περίοδο (2012-2013), όπου κατάφερε να σωθεί με σχετική άνεση, τα τελευταία χρόνια η ομάδα του Παγκρατίου παίζει γενικότερα με την... φωτιά και δεν ήταν λίγες οι φορές που γλίτωσε στο... παρά πέντε από τον υποβιβασμό στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

Το φετινό εγχείρημα είναι ιδιαίτερα φιλόδοξο, αν και ελλοχεύει ο κίνδυνος ρίσκου. Τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας πήγαν στον Παγκρατιώτη, Ντίνο Καλαμπάκο, ενώ το ρόστερ απαρτίζεται ως επί το πλείστον από νεαρούς και φιλόδοξους παίκτες, οι οποίοι

διαθέτουν όλα τα φόντα για να εξελιχθούν σε καλούς παίκτες στο μέλλον.

Η παραμονή του φυσικού ηγέτη των "ροσονέρι", Φώτη Βασιλόπουλου "έλυσε" τα χέρια του κόουτς ενώ σημείο αναφοράς θα αποτελέσει και πάλι ο Τόλης Κουτρούλιας, που παρά τα 38 του χρόνια εξακολουθεί να αντέχει σε υψηλό επίπεδο και μαζί με τον Αλέξη Ράπτη αναμένεται να κάνουν τη διαφορά κοντά στο καλάθι.

Από πέρυσι έμειναν επίσης ο ταλαντούχος, Μάριος Δερμιτζάκης και ο δυναμικός Αντώνης Μιχάλογλου, που πέρυσι έχασε μεγάλο μέρος της σεζόν λόγω τραυματισμού, ενώ "ροσονέρι" παραμένουν οι έφηβοι: Μπρέντον Φερετάϊ, Άγγελος Καραϊνδρος, Άγγελος Φιλιπόπουλος και Άρης Δημητράτος

Από τα νέα αποκτήματα καλές εντυπώσεις αφήνει ο Κωστής Δέδες, με τον Ανδρέα Μπουραζάνη να έχει ουσιαστική και αθόρυβη προσφορά. Από τους μικρούς ξεχωρίζουν οι Τάκης Νικολακόπουλος, Ανδρέας Πετρόπουλος Κώστας Κακαργιάς, Μιχάλης Κάλλης, Σωκράτης Ψαρόπουλος και Θάνος Θώδος, ενώ αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον το come back του Δήμου Αγγελόπουλου.

Ρόστερ

Φώτης Βασιλόπουλος 27 1μ88 πλέι μέικερ

Ανδρέας Μπουραζάνης 26 1μ84 πλέι μέικερ

Μιχάλης Καλλής 23 1μ78 πλέι μέικερ

Σωκράτης Ψαρόπουλος 21 1μ92 σούτινγκ γκαρντ

Κώστας Κακαργιάς 20 1μ84 σούτινγκ γκαρντ

Κώστας Δέδες 27 1μ85 σούτινγκ γκαρντ

Ανδρέας Πετρόπουλος 19 1μ96 σμολ φόργουορντ

Παναγιώτης Νικολακόπουλος 19 2μ00 σμολ φόργουορντ

Μάριος Δερμιτζάκης 21 2μ01 πάουερ φόργουορντ

Αντώνης Μιχάλογλου 25 2μ02 πάουερ φόργουορντ

Αλέξης Ράπτης 32 2μ02 πάουερ φόργουορντ

Τόλης Κουτρούλιας 38 2μ03 σέντερ

Δήμος Αγγελόπουλος 29 2μ09 σέντερ

Θάνος Θώδος 22 2μ12 σέντερ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:

Nτίνος Καλαμπάκος

Keywords
Τυχαία Θέματα