Πόποβιτς: "Έπρεπε να τους ξεκουρασω..."

Οι Σπερς γνώρισαν την πρώτη τους ήττα και μάλιστα με... άσχημο τρόπο (137-97) από τους Μπλέιζερς έπειτα από έντεκα διαδοχικές νίκες, με τον Γκρεγκ Πόποβιτς να στέκεται στις απουσίες των πρωτοκλασάτων παικτών του.

Ο τεχνικός του Σαν Αντόνιο δεν είχε στη διάθεσή του τους τραυματίες Μανού Τζινόμπιλι και Τιάγκο Σπλίτερ, ενώ επέλεξε κιόλας να αφήσει στον πάγκο τόσο τον Τόνι Πάρκερ όσο και τον Τιμ Ντάνκαν για να τους δώσει τις απαραίτητες... ανάσες, καθώς η ομάδα του αγωνίστηκε για τρίτη φορά μέσα σε τέσσερις μέρες.

Γεγονός που αναμφίβολα επηρέασε την απόδοση των "σπιρουνιών" και αυτό φάνηκε στο παιχνίδι στο Πόρτλαντ, όπου η διαφορά έφτασε ακόμα και στους 48 πόντους.

"Θα ήταν υπέροχο αν θα μπορούσαν να παίξουν κανονικά ο Μανού και ο Τιάγκο και ταυτόχρονα να είχα τη δυνατότητα να ξεκουράσω τον Τόνι και τον Τιμ. Ωστόσο, αυτό δεν κατέστη δυνατό", σχολίασε ο Πόποβιτς εμφανώς απογοητευμένος για το αποτέλεσμα και συνέχισε. "Ο Πάρκερ και ο Ντάνκαν μπορούσαν να αγωνιστούν, αλλά δεν ήθελα να τους βάλω στο παρκέ τη στιγμή που έπρεπε κάποια στιγμή να ξεκουραστούν και αυτοί, με βάση τα πολλά συνεχόμενα παιχνίδια που έχει το πρόγραμμά μας και τα λεπτά συμμετοχής που παίρνουν σε κάθε ματς".

Keywords
Τυχαία Θέματα