ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ | "Πάρε θέση δίπλα μας"

Το Περιστέρι ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό (13/10, 17:00) και τα ευχάριστα νέα έχουν σχέση με τον Φώτη Ζούμπο.


Ο Ζούμπος συμμετείχε στην προπόνηση τη Παρασκευής (12/10) και τέθηκε στην διάθεση του Τζίμη Κουστένη για την πρεμιέρα της Α1. Επίσης, με ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα των δυτικών προαστίων απεύθυνε κάλεσμα στους φιλάθλους της για να συμπαρασταθούν στις προσπάθειές της στο ματς

με τον Πανελευσινιακό:

"Φίλαθλε του ΓΣΠ, η ομάδα μας σε χρειάζεται στο πλευρό της στον εναρκτήριο αγώνα της απέναντι στον Πανελευσινιακό, στο «Ανδρέας Παπανδρέου»! Ο γνήσιος πρεσβευτής της πόλης μας θέλει τη στήριξή σου, αρχής γενομένης από την πρεμιέρα της Α1. Γι’ αυτό λοιπόν ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ δίπλα της τόσο στο αυριανό ματς πηγαίνοντας στο γήπεδο, όσο και για τα υπόλοιπα παιχνίδια, αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας.
Όσοι δεν το έχουν κάνει ήδη μπορούν να το κάνουν από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09:30 – 15:30 από γραφεία του Συλλόγου, στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» (Κένεντυ και Γιαννιτσών 81Α ).
Κατ’ εξαίρεση μπορείς και αύριο Σάββατο να προμηθευτείς εισιτήριο διαρκείας από τα γραφεία μας, τα οποία θα είναι ανοιχτά από τις 14:00.
Να σημειώσουμε πως ισχύει κανονικά η έκπτωση 50% στην τιμή του εισιτηρίου για εκείνους που επιδείξουν το μπλοκ διαρκείας του Ατρόμητου!!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ:
VIP 250 €
SILVER 100 €
PLATINUM 80 €
YELLOW 50 €
FAMILY 50 €
FANS 40 €

Διευκρινήσεις για τον τρόπο εισόδου στο κλειστό

Επειδή αναμένεται κοσμοσυρροή στον εναρκτήριο αγώνα με τον Πανελευσινιακό, η ΚΑΕ Περιστέρι θέλει να υπενθυμίσει στους φιλάθλους της τα κάτωθι:
-Η είσοδος των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας της κατηγορίας FAN & SILVER θα γίνεται από τη ΘΥΡΑ 5.
-Η είσοδος των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας της κατηγορίας VIP, PLATINUM, FAMILY, YELLOW θα γίνεται από τη ΘΥΡΑ 2.
-Η είσοδος των κατόχων απλών εισιτηρίων θα γίνεται από την κεντρική είσοδο στις ΘΥΡΕΣ 2-3.
-Η είσοδος των παιδιών των Ακαδημιών του ΓΣΠ και των μαθητών θα πρέπει να γίνει από τη ΘΥΡΑ 1, 45 λεπτά πριν την έναρξη του παιχνιδιού.
-Να σημειώσουμε πως οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας δικαιούνται μία θέση στο υπόγειο πάρκινγκ του κλειστού".

Keywords
Τυχαία Θέματα