ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ | Κουστένης: "Ταμείο στο τέλος"

Το Περιστέρι δεν τα κατάφερε απέναντι στον Αρη για την 2η αγωνιστική της Β΄ φάσης του Κυπέλλου και ο Τζίμης Κουστένης παραδέχθηκε την δίκαιη επικράτηση των "κιτρινόμαυρων".

"Εύχομαι καλή σεζόν με υγεία. Μπράβο στον Αρη για τη νίκη. Ηρθαμε να διεκδικήσουμε ό,τι μας ανήκει και μέσα σ’ αυτό είναι και ο σεβασμός. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και πολλά παιδιά έπαιξαν για πρώτη φορά σ’ αυτό το ιστορικό γήπεδο και αποκόμισαν εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν", είπε αρχικά ο προπονητής του Περιστερίου και στη συνέχεια

πρόσθεσε ότι "συνεχίζουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε στις 20 Αυγούστου ελπίζοντας στην έναρξη του πρωταθλήματος θα είμαστε καλύτεροι και ανταγωνιστικοί. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο για να δούμε πού βρισκόμαστε".

Ο Φώτης Ζούμπος από την πλευρά του ανέφερε: "Συγχαρητήρια στον Άρη, πέρασε δίκαια. Εμείς παίξαμε μόνο στο πρώτο μέρος μετά δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε. Κάναμε λάθη στην άμυνα τα οποία ο Άρης εκμεταλλεύτηκε και ξέφυγε η διαφορά. Μετά κάναμε ό,τι μπορούμε για να μην ξεφύγει παραπάνω. Είμαστε στην προετοιμασία και ελπίζουμε να είμαστε πιο έτοιμοι στην αρχή πρωταθλήματος".

Keywords
Τυχαία Θέματα