ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ | Κουστένης: "Με την πλάτη στον τοίχο ο Κολοσσός"

Ακόμη έναν τελικό αποτελεί για το Περιστέρι η αναμέτρηση με τον Κολοσσό Ρόδου (6/4, 15.45), όπως εξήγησε ο Τζίμης Κουστένης, ο οποίος τόνισε πως οι "θαλασσί" βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, ενώ η ψυχολογία είναι με το μέρος της ομάδας του...

"Πρόκειται για ακόμη έναν τελικό για εμάς. Ο Κολοσσός θα βρίσκεται στην ίδια θέση που ήμασταν εμείς πριν από μια εβδομάδα. Αγωνίζεται στην έδρα του και παίζει με την πλάτη στον τοίχο. Εμείς, έχουμε καλή ψυχολογία θέλοντας να δώσουμε συνέχεια στην καλή εμφάνιση απέναντι στην Καβάλα. Πιστεύω πως θα είναι ντέρμπι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Οι τακτικές δεν θα παίξουν ρόλο, όσο το καθαρό μυαλό και η θέληση στα τελευταία λεπτά".

Απ' την πλευρά του, ο Τάιλερ Χάινς δήλωσε: "Η νίκη επί της Καβάλας μας έδωσε δύναμη και καλή ψυχολογία. Ήμασταν πολύ καιρό χωρίς να γευτούμε τη χαρά της νίκης και ήταν ιδιαίτερα σημαντικό ότι τα καταφέραμε σε ένα ματς που είχε το χαρακτήρα τελικού. Βέβαια, ακόη δεν έχουμε πετύχει τίποτα. Στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές θέλουμε να πάρουμε τις υπόλοιπες δύο ή τρεις νίκες που χρειαζόμαστε για να σωθούμε. Πιστεύω πως στην Ρόδο θα έχουμε την ευκαιρία να τα καταφέρουμε, εφόσον αγωνιστούμε με πάθος και συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό".

Keywords
Τυχαία Θέματα