ΑΡΗΣ | Αγγέλου: "Εχουμε κίνητρο, στόχο, αλλά και σεβασμό στον ΚΑΟΔ"

Αμυνα και πάλι άμυνα είναι το σύνθημα του Βαγγέλη Αγγέλου εν όψει της αναμέτρησης με τον ΚΑΟΔ (6/4, 15.45), αφού όπως εξήγησε ο τεχνικός του Αρη εν τη απουσία Πελεκάνου και Πάσαλιτς οι "κίτρινοι" θα έχουν πρόβλημα στο σκοράρισμα, ωστόσο αν καταφέρουν να πανηγυρίσουν τη νίκη θα έχουν κάνει αποφασιστικό βήμα για τα πλέι οφ!

"Οπως όλα τα τελευταία μας παιχνίδια, έτσι και αυτό έχει μια ιδιαιτερότητα. Πλησιάζουμε προς το τέλος του πρωταθλήματος,

έχουμε προβλήματα, όπως όλες οι ομάδες και προσπαθούμε στη διάρκεια του κάθε αγώνα να έχουμε ενέργεια και συγκέντρωση. Στο εν λόγω παιχνίδι, ένα στοιχείο πάνω στο οποίο πρέπει να επικεντρωθούμε, είναι η άμυνα, γιατί με τις απουσίες που θα έχουμε, δεν μπορούμε να αφήσουμε το σκορ να φτάσει στα επίπεδα του προηγούμενου αγώνα. Εχουμε κίνητρο, στόχο και σεβασμό απέναντι στον ΚΑΟΔ".

Ο Τζέρεμι Χαντ, με τη σειρά του επισήμανε: "Εχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα, η οποία είναι πολύ ανταγωνιστική και διαγράφει καλή πορεία στις τελευταίες αγωνιστικές του Πρωταθλήματος. Εμείς προετοιμαστήκαμε το διάστημα που είχαμε στη διάθεσή μας για τον αγώνα με την Δράμα και αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να έχουμε διάρκεια, συγκέντρωση και προσήλωση ιδιαίτερα στα αμυντικά μας καθήκοντα, ώστε να φτάσουμε στη νίκη".

Keywords
Τυχαία Θέματα