ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ | Γαλιώτος: "Να κάνουμε υπερήφανη την πόλη"

Ο Γιώργος Γαλιώτος εμφανίστηκε αισιόδοξος ενόψει της αναμέτρησης (19/5, 17:00) του Περιστερίου με τον Ηλυσιακό, η οποία θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα παραμείνει στην Α1 και τη νέα σεζόν.

"Γνωρίζουμε πως πρόκειται για έναν τελικό και είμαστε αποφασισμένοι να σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών μιας ολόκληρης πόλης, που περιμένει από εμάς να την κάνουμε υπερήφανη", δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Γαλιώτος στην επίσημη ιστοσελίδα του Περιστερίου ενώ στη συνέχεια ανέφερε:

"Το κλίμα που συνάντησα στο Περιστέρι

από την πρώτη μέρα που ήρθα στην ομάδα είναι καταπληκτικό. Παίκτες, προπονητές και γενικότερα οι λίγοι άνθρωποι που βρίσκονται γύρω από την ομάδα είμαστε μια οικογένεια που λειτουργεί επαγγελματικά παρά τα πολλά και γνωστά προβλήματα".

Τέλος, ο Γιώργος Γαλιώτος θυμήθηκε και την πρώην του ομάδα: "Σέβομαι τον Ηλυσιακό, ωστόσο τώρα είμαι στο Περιστέρι και με ενδιαφέρει μόνο η ομάδα μου. Τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε και την ψυχή μας για να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία".

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η προετοιμασία των «κυανοκίτρινων» συνεχίζεται κανονικά και μοναδικός απόντας είναι ο Τάιλερ Χάινς, ο οποίος υπέστη την Τρίτη (14/5) ρήξη αχιλλείου τένοντα.

Keywords
Τυχαία Θέματα