ΑΡΗΣ | Στιγμές χαλάρωσης για τους "κίτρινους" (pics)

Μπάρμπεκιου οργανώθηκε στο γήπεδο του Άρη το μεσημέρι της Πέμπτης (16/5) και άπαντες στο "κίτρινο" στρατόπεδο βρήκαν έτσι την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να διασκεδάσουν, λίγο πριν την τελευταία αγωνιστική της Α1 και την έναρξη των πλέι οφ.

Το δελτίο Τύπου της ΚΑΕ αναφέρει:

"Την ευκαιρία να χαλαρώσουν και απολαύσουν στιγμές διασκέδασης είχαν το μεσημέρι της Πέμπτης (16/05) οι παίκτες της ομάδας μας, το τεχνικό τιμ, οι υπάλληλοι της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ

και μέλη της Διοίκησης.

Λίγο πριν από την τελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος και την έναρξη των playoffs, αποφασίστηκε να οργανωθεί μπάρμπεκιου στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο και καλεσμένοι ήταν όλοι όσοι απαρτίζουν την ομάδα μπάσκετ του ΑΡΗ. Άπαντες απόλαυσαν τα μοναδικά εδέσματα που ετοίμαστηκαν για την περίσταση, ενώ δεν έλειψαν και τα πειράγματα μεταξύ των παικτών! Χρέη ψήστη ανέλαβε ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Βασίλης Βουρτζούμης, με τη σημαντική συμβολή του φυσιοθεραπευτή, Δημήτρη Ελευθεριάδη και του φροντιστή του ΑΡΗ, Γιάννη Νικητάκη!

Ο Πρόεδρος της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, Λευτέρης Αρβανίτης, απουσίαζε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ παρόντες ήταν το μέλος της Διοίκησης, Χρήστος Γαλιλαίας, τα μέλη του ARIS GOLDEN CLUB, Γιάννης Σαμολάδας και Γιώργος Ουζουνίδης και τα μέλη της Κοινωνίας Μελών του ΑΡΗ, Αναστάσιος Ταμπακούλης και Δημήτρης Τατάκης".

Keywords
Τυχαία Θέματα