ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ | "Καλό ταξίδι Φάνη..."

Θλίψη και οδύνη επικρατεί στην Αμαλιάδα μετά το "χαμό" του επί τρεις σεζόν παίκτη του Κόροιβου στο παρελθόν, Φάνη Κολλιόπουλου, ο οποίος "έφυγε" πρόωρα από τη ζωή στα 37 του χρόνια, με τη διοίκηση της ομάδας να εκφράζει τα συλλυπητήριά της μέσω ανακοίνωσης.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του Κόροιβου αναφέρει:

"Βαθιά θλίψη γέμισε

σήμερα την ψυχή μας. Στο άκουσμα της είδησης ότι ο Φάνης Κολιόπουλος έφυγε από την ζωή όλοι κυριολεκτικά μαρμαρώσαμε! Γνωρίζαμε όλοι γύρω από την ομάδα ότι ο Φάνης είναι βαριά άρρωστος, αλλά εμείς που τον ζήσαμε 3 ολόκληρα χρόνια και ξέραμε το σθένος του παληκαριού, πιστεύαμε ότι θα ξεπεράσει για μια ακόμα φορά τον εαυτό του και θα νικήσει. Η μοίρα όμως ήταν πολύ σκληρή μαζί του, δεν άκουσε τις προσευχές μας, τις ευχές μας, αλλά πάνω από όλα την αγωνία των δικών του ανθρώπων που ζούσαν καθημερινά ένα δράμα αλλά που πρόλαβαν να δώσουν τόση αγάπη στον Φάνη μέσα στον γολγοθά του που φτάνει για 100 ζωές!! Είναι πραγματικά μια θλιβερή στιγμή, όπου τα λόγια περιτεύουν!! Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσευχηθούμε και να παρακαλέσουμε τον Κύριο να ανακουφίσει την ψυχή του. Εμείς θα σε θυμόμαστε πάντα Φάνη ως τον αγωνιστή μέσα και έξω από τα γήπεδα, με την μεγάλη ψυχή και την καλή καρδιά, αγαπητό απ’όλους. Καλό σου ταξίδι...".

Πέραν του θλιβερού περιστατικού, ο Κόροιβος προσπαθεί να συγκεντρωθεί στην επανέναρξη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων στην Α2. Ετσι, στο πλαίσιο της όσο το δυνατόν καλύτερης προετοιμασίας εν όψει της αναμέτρησης με το Λαύριο, η ομάδα της Αμαλιάδας έδωσε δυνατό φιλικό στην Πάτρα με τον Εσπερο και επιβλήθηκε με 70-56, παρουσιάζοντας σε γενικές γραμμές θετική εικόνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα