ΠΑΟΚ | Τα εισιτήρια με τον Εξάστερο

Προς διάθεση βρίσκονται ήδη τα εισιτήρια της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Α1, όπως ενημέρωσε η "ασπρόμαυρη" ΚΑΕ, με γενική είσοδο 10 ευρώ πλην των VIP θέσεων, ενώ οι φίλοι του "Δικεφάλου" θα μπορούν να τα προμηθεύονται και πάλι μέσω Internet.

Η ανακοίνωση

της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από το μεσημέρι της Δευτέρας (13/5) διατίθενται τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚΠαναθηναϊκός που θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 Μαΐου 2013 και ώρα 7μ.μ. στο PAOK Sports Arena για την 26η αγωνιστική της Basket League.

Η γενική είσοδος στο PAOK Sports Arena για τον αγώνα ΠΑΟΚΠαναθηναϊκός είναι 10€ για όλα τα διαζώματα του γηπέδου, εκτός των θέσεων VIP.

Αναλυτικά οι τιμές για τον αγώνα ΠΑΟΚΠαναθηναϊκός είναι...

10€ για όλα τα διαζώματα του γηπέδου εκτός των VIP

15€ για τα VIP 5,6,7,8 (διαζώματα 108, 109, 110, 111)

25€ για τα VIP 1 & 4

50€ για τα VIP 2 & 3

Αγορά εισιτηρίων μέσω Internet

Συνεχίζεται και η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚΠαναθηναϊκός μέσω Internet και πιο συγκεκριμένα…

Από την ιστοσελίδα www.viva.gr και στη διεύθυνση http://www.viva.gr/tickets/sports/paokbc-tickets/ και να ακολουθήσετε μία απλή διαδικασία χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα. Στο τέλος της διαδικασίας και αφού αγοράσετε το εισιτήριό σας, θα εκτυπώσετε το σχετικό voucher, με την προσκόμιση του οποίου θα παραλάβετε από τα εκδοτήρια του γηπέδου το εισιτήριο για τον αγώνα ΠΑΟΚΠαναθηναϊκός.

Από την ιστοσελίδα www.omadanet.gr και στη διεύθυνση www.omadanet.gr/paokbc

Η διαδικασία είναι απλή: ο χρήστης διαλέγει τον αγώνα που θέλει να παρακολουθήσει, επιλέγει το διάζωμα και τον αριθμό των εισιτηρίων και ολοκληρώνει την συναλλαγή του πληρώνοντας, με απόλυτη ασφάλεια, μέσω πιστωτικής κάρτας ή PayPal. Τα εισιτήρια διατίθενται χωρίς πρόσθετη χρέωση".

Keywords
Τυχαία Θέματα