NBA | Άλλαξαν τα δεδομένα για Γκαλινάρι

Ευχάριστα νέα για τον Ντανίλο Γκαλινάρι, ο οποίος τελικά δεν έχει ολική ρήξη χιαστού, αλλά μερική, κάτι που σημαίνει ότι θα επιστρέψει νωρίτερα στη δράση απ' όσο υπολόγιζε το ιατρικό επιτελείο του Ντένβερ.

Ο 24χρονος φόργουορντ (2,05μ.) των Νάγκετς μίλησε έπειτα από τη δεύτερη επέμβαση στο αριστερό γόνατό του και αυτά που είχε να πει ήταν μόνο ευχάριστα.

"Έχω

να σας δώσω θετικές ειδήσεις. Τελικά δεν έχω ολική ρήξη χιαστού, αλλά μερική. Ακολούθησα μια ειδική θεραπεία μετά την πρώτη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκα και το γόνατό μου ανταποκρίθηκε εξαιρετικά. Μετά χειρουργήθηκα ξανά και οι γιατροί με ενημέρωσαν για τις θετικές εξελίξεις", έγραψε αρχικά στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook ο "Il Gallo", προσθέτοντας:

"Τα σχέδιά μου και το χρονικό διάστημα της αποθεραπείας μου άλλαξαν εντελώς. Ωστόσο, περισσότερα θα είμαι σε θέση να γνωρίζω τις επόμενες ημέρες και θα σας ενημερώσω γι αυτό".

Ο Ιταλός άσος ήταν προγραμματισμένο να γυρίσει στα παρκέ στις αρχές του Φεβρουαρίου, όμως η επιστροφή του δεν θα αργήσει τόσο πολύ τελικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα