ΠΑΟΚ | Παράταση στα διαρκείας μέχρι και την Κυριακή (21/10)

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του ΠΑΟΚ ενημερώνοντας τους φιλάθλους ότι τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν θα διατίθενται έως και την Κυριακή (21/10).

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια

διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 θα διατίθενται μέχρι και την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012, έως και την ημέρα δηλαδή που θα διεξαχθεί το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ, με αντίπαλο τον Ίκαρο Καλλιθέας.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ έχουν την δυνατότητα μέχρι και την Κυριακή να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους, στηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια της ομάδας, αλλά και αποκτώντας τα εισιτήριά τους σε προνομιακές και ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΑΖΩΜΑ ΤΙΜΗ

BLACK (Συνδέσμων) Όλα τα υπόλοιπα διαζώματα του γηπέδου 70€

WHITE Όλα τα υπόλοιπα διαζώματα του γηπέδου 90€

VIP 5, 6, 7 & 8 108, 109, 110, 111 180€

VIP 1 & 4 VIP 1 & 4 450€

VIP 2 & 3 VIP 2 & 3 1.000€

VIP GOLD VIP GOLD 2.000€

Το εισιτήριο διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 περιλαμβάνει όλους τους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα Μπάσκετ ΟΠΑΠ της Α1 (κανονική περίοδος και play-offs).

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

1.Για παλαιούς κατόχους: Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που θέλουν να ανανεώσουν τις θέσεις τους θα πρέπει να προσκομίσουν την αστυνομική του ταυτότητα και την κάρτα διαρκείας (Εθνική Κάρτα Φιλάθλου) της σεζόν 2011-2012. Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας δε μπορεί να προσέλθει τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο στα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να ανανεώσει την θέση του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου, ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, την εξουσιοδότηση και την κάρτα διαρκείας του κατόχου.

2.Για νέους κατόχους: Οι νέοι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα πρέπει να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

1.Κανονικά εισιτήρια

2.Παιδικά εισιτήρια: Παιδιά μέχρι 14 ετών πληρώνουν εισιτήριο που κοστίζει 40€ για όλα τα διαζώματα του γηπέδου εκτός των VIP. Για την αγορά του παιδικού εισιτηρίου απαιτείται προσκόμιση πιστοποιητικού γέννησης. Τα παιδιά μέχρι 5 ετών δεν πληρώνουν εισιτήριο, εφόσον δεν καταλαμβάνουν θέση στο γήπεδο.

3.Οικογενειακά εισιτήρια: Περιλαμβάνει δύο εισιτήρια διαρκείας κανονικά για τους γονείς και δωρεάν το πρώτο παιδί (μέχρι 14 ετών). Σε περίπτωση οικογενειών με περισσότερα παιδιά (μέχρι 14 ετών), το ένα παιδί είναι δωρεάν και τα υπόλοιπα πληρώνουν παιδικό εισιτήριο αξίας 40€. Για την αγορά του θα είναι απαραίτητη η προσκόμιση του πιστοποιητικού γέννησης και οικογενειακής κατάστασης. Παιδικό εισιτήριο διαρκείας θα έχουν το δικαίωμα να αγοράσουν οι γεννηθέντες από το 1998 και μετά. Δεν θα διατίθενται οικογενειακά-παιδικά εισιτήρια στις θύρες VIP.

4.Ανεργοι (απαιτείται η προσκόμιση θεωρημένης κάρτας ανεργίας) και φοιτητές (απαιτείται η προσκόμιση φοιτητικού πάσο) πληρώνουν την χαμηλότερη τιμή για

Keywords
Τυχαία Θέματα