ΠΑΟΚ | Οι νικητές των κληρώσεων

Στο ημίχρονο του παιχνιδιού του ΠΑΟΚ με τον Απόλλων Πατρών στο "Παλατάκι" έγιναν κληρώσεις στο πλαίσιο των σημαντικών προσφορών των χορηγών της ΚΑΕ προς τους φιλάθλους της ομάδας, με τη διοίκηση του δικεφάλου να ανακοινώνει τα ονόματα των νικητών.

"Τρεις μεγάλους νικητές, μεταξύ των φιλάθλων που παρακολούθησαν τον αγώνα του ΠΑΟΚ

με τον Απόλλωνας Πατρών, ανέδειξαν οι κληρώσεις που έγιναν στο ημίχρονο του παιχνιδιού. Όλα αυτά στο πλαίσιο των σημαντικών προσφορών των χορηγών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ προς τους φιλάθλους της ομάδας…

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Φαρδέλας κέρδισε ένα ετήσιο ασφαλιστικό πρόγραμμα υγείας MED ONE, προσφορά της ασφαλιστικής εταιρίας Prime Insurance, μεγάλου χορηγού της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Το πρόγραμμα υγείας MED ONE είναι μία ετήσια εξωνοσοκομειακή ασφάλιση που προσφέρει:

-- δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις μέχρι 200€ ετησίως, σε ένα πανελλαδικό δίκτυο συνεργαζόμενων διαγνωστικών κέντρων,

-- για εξετάσεις πέραν των 200€, χρέωση με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς (τιμές Δημοσίου),

-- απεριόριστες επισκέψεις σε γιατρούς με συμμετοχή 20€ ανά επίσκεψη (πανελλαδικό δίκτυο γιατρών),

-- check-up σε πολύ χαμηλές τιμές,

-- ψηφιακό φάκελο υγείας για κάθε πελάτη,

-- δεύτερη ιατρική γνωμάτευση.

Επιπλέον δεν έχει περιορισμούς ηλικίας ή εξαιρέσεις για προϋπάρχουσες παθήσεις.

Ο Σταύρος Παπαμαργαρίτης κέρδισε μία ετήσια σύνδεση Cyta 2play 35Mbms (VDSL Internet & τηλεφωνία), με δωρεάν τέλος ενεργοποίησης, το πάγιο της υπηρεσίας και το πρόγραμμα χρόνου ομιλίας προς απεριόριστα σταθερά Ελλάδας για έναν ολόκληρο χρόνο, προσφοράς της εταιρίας τηλεφωνίας Cyta, χορηγού της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Η αξία κάθε σύνδεσης είναι 602€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Διευκρινίζεται ότι σε περίπτωση αδυναμίας διάθεσης της υπηρεσίας VDSL στους τυχερούς, οι εν λόγω συνδέσεις θα αντικατασταθούν με συνδέσεις ADSL 24Mbps.

Ο Γιώργος Αβραμίδης κέρδισε μία υποτροφία σπουδών για το πρόγραμμα εξειδίκευσης στις Εναλλακτικές Θεραπείες, αξίας: 1.500€ του ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ, μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, χορηγού της ΚΑΕ ΠΑΟΚ", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα