ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ | Ανακοίνωσε Τζόινερ και "Γούβα"

Παίκτης του Πανελευσινιακού είναι και με την βούλα πλέον ο Τέρενς Τζόινερ, ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του στον αγώνα του Σαββάτου (19/01) κόντρα στον ΚΑΟΔ που θα διεξαχθεί στην "Γούβα".

Η ομάδα του Γιώργου Σκαραφίγκα μετά από την απόκτηση του Εζέβιερ Γκίμπσον ανακοίνωσε την ενίσχυσή της με τον Τέρενς Τζόινερ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΚΑΕ Πανελευσινιακός ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Τέρενς Τζόινερ. Ο Αμερικανός είναι 24 χρονών και έχει

ύψος 1.92 και καλύπτει τις θέσεις "1" και "2".

Είναι απόφοιτος Μισισίπι Βάλει Στέιτ με το οποίο την προηγούμενη σεζόν είχε μέσο όρο 13.1 πόντους, 3.4 ριμπάουντ και 2.5 ασίστ. Το ντεμπούτο του με την φανέλα του Πανελευσινιακού θα το κάνει στον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο τον ΚΑΟΔ".

Παράλληλα με την ανακοίνωση της απόκτησης του Τζόινερ, ο Πανελευσινιακός ενημέρωσε ότι επιστρέφει στην φυσική του έδρα, στην "Γούβα", αρχής γενομένης από το ματς κόντρα στον ΚΑΟΔ.

"Η διοίκηση της ΚΑΕ Πανελευσινιακός είναι στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως οι εργασίες στο γήπεδο της «Γούβας» έχουν ολοκληρωθεί. Αύτο σημαίνει πως απο το ερχόμενο παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΚΑΟΔ η ομάδα θα επιστρέψει στην φυσική της έδρα. Όλος ο φίλαθλος κόσμος της Ελευσίνας αλλά και του Θριασίου Πεδίου θα πρέπει να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια και να γεμίσει το γήπεδο ώστε να βοηθήσει την ομάδα του Γιώργου Σκαραφίγκα να πάρει την τρίτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Α1", αναφέρει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα