ΠΑΟΚ | Οι... "ασπρόμαυροι" νικητές της Κυριακής

Σε ακόμη μία εντός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά στον θρίαμβο του "Δικέφαλου" με τον Ολυμπιακό, την περασμένη Κυριακή (27/1), οι φίλαθλοι της ομάδας που παρακολούθησαν τον αγώνα, είχαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν σπουδαία δώρα, προσφορά από τους χορηγούς της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, πέντε φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ήταν οι τυχεροί αυτής της Κυριακής, που κέρδισαν τα εξής δώρα...

Ο κ. Μιχάλης Μπίκος κέρδισε ένα πρόγραμμα ασφάλισης «Εν Οίκω Περιεχόμενο». Πρόκειται για ένα νέο προϊόν περιεχομένου κύριας κατοικίας σε Α΄κίνδυνο μέχρι €30.000.

Ένα νέο πρωτοποριακό προϊόν δημιούργησε και παρουσιάζει η PRIME INSURANCE στον κλάδο ασφάλισης περιουσίας. Με ιδιαίτερα προσιτό ασφάλιστρο και πλούσιο εύρος καλύψεων το νέο πρόγραμμα «Εν Οίκω Περιεχόμενο» αφορά στην ασφάλιση περιεχομένου κύριας κατοικίας σε Α’ κίνδυνο μέχρι € 30.000.

Ο κ. Δημήτρης Δαλακλής κέρδισε ένα laptop HP Compaq 615, προσφορά από την Cyta, την θυγατρική του Εθνικού Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών της Κύπρου, την εταιρεία που έφερε στην Ελλάδα τις υπερυψηλές ταχύτητες VDSL έως και 50Mbps!

Οι κ.κ Σωτήρης Χατζηγρηγορίου, Κωνσταντίνος Λιόλιος και Απόστολος Ντράχας κέρδισαν ενοικίαση ενός αυτοκινήτου για τρεις ημέρες, προσφορά της Avance Rent A Car ΕΠΕ, Επίσημου Υποστηρικτή της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο κ. Δημήτρης Αρχοντής κέρδισε μία υποτροφία για το πρόγραμμα iPhone Mobile Application Development αξίας 1.500€, του Carierra Business & Computing School, Μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, χορηγού της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα