ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ | Πρίφτης: "Είμαστε σε τροχιά σωτηρίας"

Ο Ικαρος υπέστη τη συντριβή από τον Απόλλωνα και την προσεχή αγωνιστική το έργο του αναμένεται ακόμη δυσκολότερο κόντρα στον ΠΑΟΚ που προέρχεται από το θρίαμβο απέναντι στον Ολυμπιακό, με τον Δημήτρη Πρίφτη να μιλά για την επικείμενη αναμέτρηση των Καλλιθεατών, εξηγώντας ότι η ομάδα του βρίσκεται σε τροχιά σωτηρίας...

Ο έμπειρος τεχνικός του Ικαρου τόνισε ότι τα πράγματα είναι πολύ ρευστά από την 5η θέση και κάτω, υπογραμμίζοντας

ότι πολύ εύκολα μπορείς να βρεθείς... στον πάτο!

Τα όσα είπε στον Sport 103 ο Δημήτρης Πρίφτης:

Για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ: "Περιμένω έναν ΠΑΟΚ πολύ δυνατό. Και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ήταν πολύ καλός, με τη γνωστική τακτική με inside παιχνίδι με τον Παπαδόπουλο. Χαραλαμπίδης, ΜακΓ κραθ από την περιφέρεια να δημιουργούν και να εκτελούν και όλοι οι υπόλοιποι να είναι έτοιμοι να δημιουργούν προβλήματα. Ο Χάτσερ δεν είχε μεγάλη συμμετοχή στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στα τελευταία παιχνίδια, οπότε...".

Για την απουσία του τραυματία Βαγγέλη Μαργαρίτη, από τον ΠΑΟΚ: "Είναι τόσο πλήρης ο ΠΑΟΚ μέσα στη ρακέτα, σε σημείο που έχει παίκτες πολλούς ώστε να μην αποτελεί τόσο μεγάλο πρόβλημα η έλλειψη του Μαργαρίτη. Και φάνηκε αυτό, γιατί ο ΠΑΟΚ έπαιξε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του απέναντι στον Ολυμπιακό".

Για την κατάσταση του Ικαρου Καλλιθέας: "Μας λείπει ο Αγαδάκος, που δεν θα είναι ούτε αυτή την Κυριακή (3/2). Μας έχει κοστίσει η απουσία του και σε τρόπο παιχνιδιού και σε αποτελέσματα. Εμείς είμαστε σε τροχιά να σωθούμε. Πλην Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, Πανιωνίου, ΠΑΟΚ και Ρεθύμνου όλα είναι ρευστά. Με δύο άτυχα αποτελέσματα πολλά μπορούν να συμβούν".

Keywords
Τυχαία Θέματα